Ficat de porc in sos de smantana cu mustar

Porc 3657 Ultima actualizare: Oct 17, 2023 Creat: Dec 10, 2022
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 25min
  • Dificultate: Usor
Vizualizare
Tiparire

Reteta de ficat de porc in sos de smantana cu mustar, ficat de porc in sos. Reteta simpla de ficat de porc prajit, gata in 25min. Sos de smantana cu mustar delicios pentru orice friptura din carne de pui, porc sau curcan. Recomand si reteta simpla de ficat de porc cu ceapa, mod de preparare aici Ficat de porc cu ceapa

Ingrediente

  • In plus

Mod de preparare

  1. Intr-o tigaie mai adanca se pune untul la topit apoi se aduaga uleiul, se adauga ceapa spalata, curatata si taiata felii subtiri impreuna cu usturoiul presat
  2. Ceapa si usturoiul se tin la calit cateva minute sau pana cand se inmoaie putin, apoi se adauga ficatul de porc taiat in cubulete mici, se presara piper si se lasa la prajit 10-15min la foc mic
  3. Intre timp intr-un vas mai mic se pune smantana, mustarul, apa rece, sare se pune dupa gust, compozitia pentru sos se amesteca bine de cateva ori, apoi se toarna in tigaie peste ficatul de porc prajit
  4. Ficatul de porc se tine pe foc aprox 10min sau pana cand sosul de smantana cu mustar devine mai consistent
  5. Se opreste focul si se presara frunze tocate de patrunjel

Ficat de porc in sos de smantana cu mustar



  • Portii: 2
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 25min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de ficat de porc in sos de smantana cu mustar, ficat de porc in sos. Reteta simpla de ficat de porc prajit, gata in 25min. Sos de smantana cu mustar delicios pentru orice friptura din carne de pui, porc sau curcan. Recomand si reteta simpla de ficat de porc cu ceapa, mod de preparare aici Ficat de porc cu ceapa

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-o tigaie mai adanca se pune untul la topit apoi se aduaga uleiul, se adauga ceapa spalata, curatata si taiata felii subtiri impreuna cu usturoiul presat
  2. Ceapa si usturoiul se tin la calit cateva minute sau pana cand se inmoaie putin, apoi se adauga ficatul de porc taiat in cubulete mici, se presara piper si se lasa la prajit 10-15min la foc mic
  3. Intre timp intr-un vas mai mic se pune smantana, mustarul, apa rece, sare se pune dupa gust, compozitia pentru sos se amesteca bine de cateva ori, apoi se toarna in tigaie peste ficatul de porc prajit
  4. Ficatul de porc se tine pe foc aprox 10min sau pana cand sosul de smantana cu mustar devine mai consistent
  5. Se opreste focul si se presara frunze tocate de patrunjel

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile