Ciolan de porc la cuptor si cartofi rumeniti

Porc 2721 Ultima actualizare: Feb 27, 2020 Creat: Sep 29, 2019
  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 2h 30min
  • Dificultate: Mediu
Tiparire

Reteta de ciolan proaspat la cuptor este o reteta cu dedicatie pentru consumatorii de carne de porc, soric crocant, putina grasime si carne frageda, mai mult nu va zic, cred ca ati inteles despre ce este vorba. Daca doresti sa-ti uimesti familia sau musafirii cu un preparat delicios iti propun aceasta reteta deloc complicata dar cu un rezultat extrem de savuros.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru carnea de porc
  • Ingrediente pentru cartofi

Mod de preparare

  1. Intr-o oala se pune ciolanul taiat in doua, se pune si ceapa taiata in patru, morcovul taiat rondele, condimentele si apa, se lasa la fiert aproximativ 1h 30min
  2. Dupa 1h 30min se scoate ciolanul de la fiert si se pune la cuptor intr-un vas de yena cu capac pentru aproximativ 1h la 200°C
  3. Se ia capacul de la vasul de yena si se unge ciolanul cu putin ulei si boia pentru rumenire, se mai tine la cuptor doar cateva minute
  4. Cartofii spalati si taiati cubulete ceva mai mari se pun la fiert in apa cu sare pentru aproximativ 15min, se strecoara si se rumenesc in ulei.

Ciolan de porc la cuptor si cartofi rumeniti



  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 2h 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Mediu

Reteta de ciolan proaspat la cuptor este o reteta cu dedicatie pentru consumatorii de carne de porc, soric crocant, putina grasime si carne frageda, mai mult nu va zic, cred ca ati inteles despre ce este vorba. Daca doresti sa-ti uimesti familia sau musafirii cu un preparat delicios iti propun aceasta reteta deloc complicata dar cu un rezultat extrem de savuros.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-o oala se pune ciolanul taiat in doua, se pune si ceapa taiata in patru, morcovul taiat rondele, condimentele si apa, se lasa la fiert aproximativ 1h 30min
  2. Dupa 1h 30min se scoate ciolanul de la fiert si se pune la cuptor intr-un vas de yena cu capac pentru aproximativ 1h la 200°C
  3. Se ia capacul de la vasul de yena si se unge ciolanul cu putin ulei si boia pentru rumenire, se mai tine la cuptor doar cateva minute
  4. Cartofii spalati si taiati cubulete ceva mai mari se pun la fiert in apa cu sare pentru aproximativ 15min, se strecoara si se rumenesc in ulei.

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile