Conopida la cuptor cu smantana si mozzarella

Fara carne 1156 Ultima actualizare: Jul 26, 2020 Creat: Jul 06, 2020
  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 25min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Conopida gratinata la cuptor, conopida cu smantana si mozzarella, reteta ideala pentru pranz sau o cina rapida si usoara. Se pregateste foarte usor, cu doar cateva ingrediente poti obtine un preparat gustos pentru intreaga familie. Va recomand si aceasta reteta de Ciorba de conopida cu smantana, reteta fara carne

Pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se pune apa la fiert impreuna cu sarea si boabele de piper, cand apa a inceput sa fiarba se pune conopida curatata de cotor si frunze, spalata si taiata in buchetele, se opareste 5min, apoi se scoate si se pune pe o farfurie
  2. Se incalzeste cuptorul la 180°C, cuptor electric, program ventilatie, treapta 3
  3. Ungem vasul pentru cuptor cu unt, vas de yena sau vas de ceramica, tapetam cu pesmet, punem conopida, restul de unt ramas de la uns se pune printre bucatile de conopida, turnam smantana
  4. Introducem conopida in cuptorul preincalzit si o lasam 10min, apoi scoatem vasul
  5. Setam functia grill, presaram peste conopida mozzarela data pe razatoarea cu gauri mari si punem din nou vasul la cuptor pentru 10-15min sau pana cand se rumeneste frumos

Conopida la cuptor cu smantana si mozzarella



  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 25min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Conopida gratinata la cuptor, conopida cu smantana si mozzarella, reteta ideala pentru pranz sau o cina rapida si usoara. Se pregateste foarte usor, cu doar cateva ingrediente poti obtine un preparat gustos pentru intreaga familie. Va recomand si aceasta reteta de Ciorba de conopida cu smantana, reteta fara carne

Pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se pune apa la fiert impreuna cu sarea si boabele de piper, cand apa a inceput sa fiarba se pune conopida curatata de cotor si frunze, spalata si taiata in buchetele, se opareste 5min, apoi se scoate si se pune pe o farfurie
  2. Se incalzeste cuptorul la 180°C, cuptor electric, program ventilatie, treapta 3
  3. Ungem vasul pentru cuptor cu unt, vas de yena sau vas de ceramica, tapetam cu pesmet, punem conopida, restul de unt ramas de la uns se pune printre bucatile de conopida, turnam smantana
  4. Introducem conopida in cuptorul preincalzit si o lasam 10min, apoi scoatem vasul
  5. Setam functia grill, presaram peste conopida mozzarela data pe razatoarea cu gauri mari si punem din nou vasul la cuptor pentru 10-15min sau pana cand se rumeneste frumos

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Fara carne

Newsletter

Fii la curent cu noutatile