Conopida pane

Fara carne 4248 Ultima actualizare: Jun 22, 2020 Creat: Jun 22, 2020
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 20min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

O reteta extrem de gustoasa si simpla in acelasi timp. Conopida pane este un preparat ce poate fi servit atat la pranz cat si la cina. La aceasta reteta puteti inlocui faina cu pesmet sau puteti folosi si faina si pesmet depinde cum va place. Daca alegeti ultima varianta, conopida fiarta se da prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. Indiferent cum alegeti sa o gatiti gustul este acelasi.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Conopida se curata de frunze apoi se taie buchetele cat de cat egale, se spala in 2-3 ape
  2. Intr-o oala mai incapatoare se pune apa la fiert impreuna cu sarea, cand apa a inceput sa clocoteasca se pune conopida si se lasa la fiert 7min
  3. Cu o paleta se scoate conopida de la fiert si se lasa la racit
  4. Incalzim uleiul, dam conopida prin faina apoi prin oul batut amestecat cu putin piper si o prajim la foc potrivit pana se rumeneste frumos pe fiecare parte
  5. Conopida pane se scoate de la prajit si se pune pe un prosop de hartie

Conopida pane



  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 20min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

O reteta extrem de gustoasa si simpla in acelasi timp. Conopida pane este un preparat ce poate fi servit atat la pranz cat si la cina. La aceasta reteta puteti inlocui faina cu pesmet sau puteti folosi si faina si pesmet depinde cum va place. Daca alegeti ultima varianta, conopida fiarta se da prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. Indiferent cum alegeti sa o gatiti gustul este acelasi.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Conopida se curata de frunze apoi se taie buchetele cat de cat egale, se spala in 2-3 ape
  2. Intr-o oala mai incapatoare se pune apa la fiert impreuna cu sarea, cand apa a inceput sa clocoteasca se pune conopida si se lasa la fiert 7min
  3. Cu o paleta se scoate conopida de la fiert si se lasa la racit
  4. Incalzim uleiul, dam conopida prin faina apoi prin oul batut amestecat cu putin piper si o prajim la foc potrivit pana se rumeneste frumos pe fiecare parte
  5. Conopida pane se scoate de la prajit si se pune pe un prosop de hartie

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Fara carne

Newsletter

Fii la curent cu noutatile