Chiftele din carne de porc cu ardei

Porc 2932 Ultima actualizare: Jul 30, 2023 Creat: Sep 18, 2022
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 30min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Delicioase aceste chiftele din carne de porc cu ardei capia. Preparate in diverse feluri din carne tocata de porc, pui, curcan, vita, peste sau din legume, chiftelele sunt nelipsite de sarbatori sau la diferite ocazii mai speciale servite ca atare la aperitiv sau marinate in diferite sosuri. Recomand si reteta de Chiftele pufoase din carne de curcan

Spor la lucru si pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Ardeiul capia curatat de cotor, ceapa decojita, usturoiul si frunzele de patrunjel se macina la robot, dupa macinare legumele se storc de zeama
  2. Compozitia obtinuta se pune peste carnea de porc macinata pentru chiftele
  3. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga cele doua oua si pesmetul
  4. Compozitia pentru chiftelute se amesteca bine, aceasta trebuie sa fie suficient de consistenta astfel incat chiftelutele sa poata fi modelate usor, apoi se pastreaza la frigider pentru 30min
  5. Dupa 30min, chiftelutele se formeaza cu palmele umezita in apa rece
  6. Chiftelele din carne de porc cu ardei capia se prajesc in ulei la foc potrivit pana se rumenesc frumos pe ambele parti

Chiftele din carne de porc cu ardei



  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Delicioase aceste chiftele din carne de porc cu ardei capia. Preparate in diverse feluri din carne tocata de porc, pui, curcan, vita, peste sau din legume, chiftelele sunt nelipsite de sarbatori sau la diferite ocazii mai speciale servite ca atare la aperitiv sau marinate in diferite sosuri. Recomand si reteta de Chiftele pufoase din carne de curcan

Spor la lucru si pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Ardeiul capia curatat de cotor, ceapa decojita, usturoiul si frunzele de patrunjel se macina la robot, dupa macinare legumele se storc de zeama
  2. Compozitia obtinuta se pune peste carnea de porc macinata pentru chiftele
  3. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga cele doua oua si pesmetul
  4. Compozitia pentru chiftelute se amesteca bine, aceasta trebuie sa fie suficient de consistenta astfel incat chiftelutele sa poata fi modelate usor, apoi se pastreaza la frigider pentru 30min
  5. Dupa 30min, chiftelutele se formeaza cu palmele umezita in apa rece
  6. Chiftelele din carne de porc cu ardei capia se prajesc in ulei la foc potrivit pana se rumenesc frumos pe ambele parti

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile