Chiftele pufoase din carne de curcan

Curcan 1889 Ultima actualizare: Jul 21, 2020 Creat: Jul 21, 2020
  • Portii: 8 Persoane
  • Timp de preparare: 40min
  • Timp de gatit: 20min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Daca citesti aceasta reteta inseamna ca ai pofta de chiftele din carne de curcan. Pofticiosii mei le adora! Atunci cand pregatesc acest preparat sunt foarte des vizitata in bucatarie, vizitele sunt foarte scurte, obiectivul principal fiind platoul plin cu chiftele pufoase si gustoase. Adevarul este ca dispar ca prin minune la cat de bune sunt! Din ingredientele de mai jos au iesit 47buc de chiftelute.

Sa aveti pofta!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se framanta carnea macinata de curcan cu ceapa tocata, usturoiul presat, ouale intregi si pesmetul, sare si piper negru macinat se pune dupa gust
  2. Compozitia pentru chiftele se pune la frigider pentru 30min, pentru ca aromele sa patrunda in carne si amestecul sa devina putin mai ferm ca sa il putem modela
  3. Cu palmele umezite in apa rece formam chiftele de aceeasi marime si le asezam pe un platou
  4. Chiftelele din carne de curcan se prajesc la foc mediu in baie de ulei pana cand se rumenesc frumos pe fiecare parte, apoi se scot pe un prosop de hartie

Chiftele pufoase din carne de curcan



  • Portii: 8 Persoane
  • Timp de preparare: 40min
  • Timp de gatit: 20min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Daca citesti aceasta reteta inseamna ca ai pofta de chiftele din carne de curcan. Pofticiosii mei le adora! Atunci cand pregatesc acest preparat sunt foarte des vizitata in bucatarie, vizitele sunt foarte scurte, obiectivul principal fiind platoul plin cu chiftele pufoase si gustoase. Adevarul este ca dispar ca prin minune la cat de bune sunt! Din ingredientele de mai jos au iesit 47buc de chiftelute.

Sa aveti pofta!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se framanta carnea macinata de curcan cu ceapa tocata, usturoiul presat, ouale intregi si pesmetul, sare si piper negru macinat se pune dupa gust
  2. Compozitia pentru chiftele se pune la frigider pentru 30min, pentru ca aromele sa patrunda in carne si amestecul sa devina putin mai ferm ca sa il putem modela
  3. Cu palmele umezite in apa rece formam chiftele de aceeasi marime si le asezam pe un platou
  4. Chiftelele din carne de curcan se prajesc la foc mediu in baie de ulei pana cand se rumenesc frumos pe fiecare parte, apoi se scot pe un prosop de hartie

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Curcan

Newsletter

Fii la curent cu noutatile