Snitel din cotlet de porc si sos de spanac

Porc 1035 Ultima actualizare: Jul 21, 2020 Creat: Oct 08, 2019
  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 25min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

O combinatie excelenta, snitel din cotlet de porc si sos de spanac merg de minune si fac echipa buna impreuna. O data pe saptamana pregatesc sos de spanac su snitele din carne de porc sau oua ochiuri o alta combinatie nemaipomenit de buna.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru snitel
  • Ingrediente pentru sosul de spanac

Mod de preparare

  1. Se bat snitele cu batatorul pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper
  2. in trei vase mai mici punem separat oul batut, faina si pesmetul
  3. Cotletele de porc batute si condimentate se dau prin faina, ou si pesmet apoi se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc frumos
  4. Se pun cele doua linguri de faina la rumenit, pana cand faina isi schimba putin culoarea si se lasa la racit
  5. Spanacul se spala in trei, patru ape si se pune la fiert in apa cu sare, mie imi place mai mult sa pregatesc spanacul la aburi, si se fierbe cateva minute se pune spanacul intr-o sita si se lasa la scurs si la racit
  6. Dupa ce spanacul s-a racit se stoarce bine de apa si se toaca cu un cutit bine ascutit
  7. In faina rumenita si racita se pune laptele si se amesteca bine cu telul sau cu o lingura de lemn pana cand sosul este omogen, se pune si spanacul tocat sare dupa gust si se gateste maxim 7min
  8. Oprim focul, punem untul si usturoiul tocat.

Snitel din cotlet de porc si sos de spanac



  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 25min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

O combinatie excelenta, snitel din cotlet de porc si sos de spanac merg de minune si fac echipa buna impreuna. O data pe saptamana pregatesc sos de spanac su snitele din carne de porc sau oua ochiuri o alta combinatie nemaipomenit de buna.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se bat snitele cu batatorul pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper
  2. in trei vase mai mici punem separat oul batut, faina si pesmetul
  3. Cotletele de porc batute si condimentate se dau prin faina, ou si pesmet apoi se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc frumos
  4. Se pun cele doua linguri de faina la rumenit, pana cand faina isi schimba putin culoarea si se lasa la racit
  5. Spanacul se spala in trei, patru ape si se pune la fiert in apa cu sare, mie imi place mai mult sa pregatesc spanacul la aburi, si se fierbe cateva minute se pune spanacul intr-o sita si se lasa la scurs si la racit
  6. Dupa ce spanacul s-a racit se stoarce bine de apa si se toaca cu un cutit bine ascutit
  7. In faina rumenita si racita se pune laptele si se amesteca bine cu telul sau cu o lingura de lemn pana cand sosul este omogen, se pune si spanacul tocat sare dupa gust si se gateste maxim 7min
  8. Oprim focul, punem untul si usturoiul tocat.

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile