Snitel din cotlet de porc, reteta de snitel fraged cu crusta crocanta. Reteta simpla de snitel de porc din cateva ingrediente usor de gasit. Cotlete de porc taiate in felii subtiri si condimentate cu sare si piper, date prin faina, ou batut si pesmet panko sau pesmet simplu sunt ingredientele de care aveti nevoie pentru un snitel gustos si pe care il puteti servi alaturi de cateva garnituri simple, cartofi natur, orez simplu, salata de cartofi sau diferite salate de cruditati. Cum se face snitelul din cotlet de porc?
Mod de preparare
- Cotletul de porc dezosat se curata de grasime si se taie in felli de 1cm grosime, fellile de carne se bat pe ambele parti cu batatorul pentru snitele pana la o grosime 0,5cm
- Feliile de cotlet pregatite pentru snitele se condimenteaza cu sare si piper pe fiecare parte, apoi se aseaza pe o farfurie
- Se pregatesc trei vase, doua farfurii plate pentru faina si pesmet panko si o farfurie mai adanca pentru oul batut impreuna cu un praf de sare
- Feliile de cotlet se dau prin faina, se scutura putin felia de carne pentru a indeparta excesul de faina, apoi se dau prin ou si in final prin pesmet panko
- Intr-o tigaie mai adanca se toarna ulei cam de 2-3 degete si se la la incins, cand uleiul este bine incins se pun la prajit snitelele din cotlet de porc
- Snitelele din cotlet de porc se prajesc 2-3min pe fiecare parte sau pana cand sunt frumos rumenite, acestea se prajesc pe rand in cateva transe apoi se scot pe un platou acoperit in prealabil cu prosop de hartie pentru a absorbi grasimea in exces
Snitel din cotlet de porc
- Portii: 5
- Timp de preparare: 20min
- Timp de gatit: 20min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Snitel din cotlet de porc, reteta de snitel fraged cu crusta crocanta. Reteta simpla de snitel de porc din cateva ingrediente usor de gasit. Cotlete de porc taiate in felii subtiri si condimentate cu sare si piper, date prin faina, ou batut si pesmet panko sau pesmet simplu sunt ingredientele de care aveti nevoie pentru un snitel gustos si pe care il puteti servi alaturi de cateva garnituri simple, cartofi natur, orez simplu, salata de cartofi sau diferite salate de cruditati. Cum se face snitelul din cotlet de porc?
Ingrediente
Mod de preparare
- Cotletul de porc dezosat se curata de grasime si se taie in felli de 1cm grosime, fellile de carne se bat pe ambele parti cu batatorul pentru snitele pana la o grosime 0,5cm
- Feliile de cotlet pregatite pentru snitele se condimenteaza cu sare si piper pe fiecare parte, apoi se aseaza pe o farfurie
- Se pregatesc trei vase, doua farfurii plate pentru faina si pesmet panko si o farfurie mai adanca pentru oul batut impreuna cu un praf de sare
- Feliile de cotlet se dau prin faina, se scutura putin felia de carne pentru a indeparta excesul de faina, apoi se dau prin ou si in final prin pesmet panko
- Intr-o tigaie mai adanca se toarna ulei cam de 2-3 degete si se la la incins, cand uleiul este bine incins se pun la prajit snitelele din cotlet de porc
- Snitelele din cotlet de porc se prajesc 2-3min pe fiecare parte sau pana cand sunt frumos rumenite, acestea se prajesc pe rand in cateva transe apoi se scot pe un platou acoperit in prealabil cu prosop de hartie pentru a absorbi grasimea in exces
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Porc