Slanina fiarta cu boia si usturoi

Porc 796 Ultima actualizare: Dec 21, 2020 Creat: Dec 21, 2020
  • Portii: 2 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 1h 30min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Slanina fiarta cu boia si usturoi o reteta simpla de casa si foarte usor de pregatit. Slanina fiarta in apa cu condimente pentru o aroma perfecta. Presarati deasupra fara zgarcenie, usturoi, boia, sare si piper, deoarece contribuie din plin la gustul final. Se serveste rece cu ceapa, mustar sau hrean amestecat smantana.

Ingrediente

  • In plus

Mod de preparare

  1. Intr-o oala mai mare, se pune la fiert, slanina impreuna cu condimentele
  2. In timp ce slanina este pe foc se mai adauga apa fierbinte daca este nevoie, cam 1h 30min dureaza fierberea, dar ca sa fiti siguri ca este fiarta probati cu o furculita
  3. Cand slanina este fiarta se scoate pe un platou si se sterge cu prosop de hartie apoi se presara deasupra, sare, piper, usturoi tocat si boia de ardei dulce
  4. Se aseaza pe o tava se acopera cu folie alimentara si se pune o greutate peste slanina pentru mentinerea formei drepte, se pastreaza la frigider si se serveste rece

Slanina fiarta cu boia si usturoi



  • Portii: 2 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 1h 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Slanina fiarta cu boia si usturoi o reteta simpla de casa si foarte usor de pregatit. Slanina fiarta in apa cu condimente pentru o aroma perfecta. Presarati deasupra fara zgarcenie, usturoi, boia, sare si piper, deoarece contribuie din plin la gustul final. Se serveste rece cu ceapa, mustar sau hrean amestecat smantana.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-o oala mai mare, se pune la fiert, slanina impreuna cu condimentele
  2. In timp ce slanina este pe foc se mai adauga apa fierbinte daca este nevoie, cam 1h 30min dureaza fierberea, dar ca sa fiti siguri ca este fiarta probati cu o furculita
  3. Cand slanina este fiarta se scoate pe un platou si se sterge cu prosop de hartie apoi se presara deasupra, sare, piper, usturoi tocat si boia de ardei dulce
  4. Se aseaza pe o tava se acopera cu folie alimentara si se pune o greutate peste slanina pentru mentinerea formei drepte, se pastreaza la frigider si se serveste rece

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile