Sandwich pentru mic dejun

Porc 515 Ultima actualizare: May 26, 2020 Creat: May 22, 2020
  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 15min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Un mic dejun satios si foarte usor de facut, dimineata, sandwich-ul este poate unul dintre cele mai consumate preparate. In timpul saptamanii nu prea avem timp pentru un mic dejun in famile, de aceea profit de faptul ca in weekend suntem toti acasa si imi rasfat baietii cu acest preparat delicios alaturi de o cana de lapte cald sau un ceai aromat cu lamaie.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pentru un sandwich avem nevoie de 3 felii de paine toast, 6 felii de salam Chorizo, 2 felii de mozzarella si o lingurita de parmezan
  2. O felie de paine, parmezan(o lingurita), salam chorizo(3 felii), mozzarella(1 felie), paine, salam(3 felii), mozzarela(1 felie) si paine, se preseaza bine, eu am folosit un tocator de lemn, cu cat sandwich-ul este mai bine presat cu atat se va praji mai usor si va ramane intact
  3. Fiecare bucata de sandwich astfel presata se da prin ou batut si se prajeste in ulei incins, folositi un cleste pentru bucatarie pentru a manevra mai usor in timpul prajirii

Sandwich pentru mic dejun



  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 15min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Un mic dejun satios si foarte usor de facut, dimineata, sandwich-ul este poate unul dintre cele mai consumate preparate. In timpul saptamanii nu prea avem timp pentru un mic dejun in famile, de aceea profit de faptul ca in weekend suntem toti acasa si imi rasfat baietii cu acest preparat delicios alaturi de o cana de lapte cald sau un ceai aromat cu lamaie.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pentru un sandwich avem nevoie de 3 felii de paine toast, 6 felii de salam Chorizo, 2 felii de mozzarella si o lingurita de parmezan
  2. O felie de paine, parmezan(o lingurita), salam chorizo(3 felii), mozzarella(1 felie), paine, salam(3 felii), mozzarela(1 felie) si paine, se preseaza bine, eu am folosit un tocator de lemn, cu cat sandwich-ul este mai bine presat cu atat se va praji mai usor si va ramane intact
  3. Fiecare bucata de sandwich astfel presata se da prin ou batut si se prajeste in ulei incins, folositi un cleste pentru bucatarie pentru a manevra mai usor in timpul prajirii

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile