Rulouri din cotlet de porc cu cascaval

Porc 6136 Ultima actualizare: Sep 19, 2021 Creat: Sep 19, 2021
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 25min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Rulouri din cotlet de porc cu cascaval, reteta simpla de rulouri din carne de porc fara prea multe ingrediente si foarte usor de pregatit. Garnituri potrivite, piure de cartofi, sote de mazare, pilaf de orez, salate. 

Ingrediente

  • In plus

Mod de preparare

  1. Carnea de porc se taie in felii subtiri apoi se bate cu batatorul pentru snitele pe ambele parti, se condimenteaza cu sare si piper
  2. Cascavalul taiat cubulete(16buc) se pune pe felia de carne, se acopera cubuletul cu partea de la margine apoi partile laterale se aduc peste cascaval si se ruleaza, rulourile din carne porc impachetate in acest fel nu se vor desface la prajire iar cascavalul ramane in interior, in galeria de poze de mai sus puteti vedea cum am procedat
  3. Inainte de prajire rulourile se tin la frigider aprox 2h, astfel carnea devine mai ferma si nu se desface atunci cand o tavaliti prin faina, ou si pesmet
  4. Rulourile din cotlet de porc se tavalesc prin faina, ou si pesmet apoi se prajesc la foc potrivit in baie de ulei pana cand se rumenesc frumos

Rulouri din cotlet de porc cu cascaval



  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 25min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Rulouri din cotlet de porc cu cascaval, reteta simpla de rulouri din carne de porc fara prea multe ingrediente si foarte usor de pregatit. Garnituri potrivite, piure de cartofi, sote de mazare, pilaf de orez, salate. 

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Carnea de porc se taie in felii subtiri apoi se bate cu batatorul pentru snitele pe ambele parti, se condimenteaza cu sare si piper
  2. Cascavalul taiat cubulete(16buc) se pune pe felia de carne, se acopera cubuletul cu partea de la margine apoi partile laterale se aduc peste cascaval si se ruleaza, rulourile din carne porc impachetate in acest fel nu se vor desface la prajire iar cascavalul ramane in interior, in galeria de poze de mai sus puteti vedea cum am procedat
  3. Inainte de prajire rulourile se tin la frigider aprox 2h, astfel carnea devine mai ferma si nu se desface atunci cand o tavaliti prin faina, ou si pesmet
  4. Rulourile din cotlet de porc se tavalesc prin faina, ou si pesmet apoi se prajesc la foc potrivit in baie de ulei pana cand se rumenesc frumos

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile