Rulada de dovlecel cu crema de branza

Porc 114 Ultima actualizare: Jul 17, 2022 Creat: Jul 17, 2022
  • Portii: 1
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 20min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Rulada aperitiv cu dovlecel, crema de branza si sunca de porc. O reteta simpla si gustoasa de aperitiv usor de preparat. Pentru aceasta rulada aveti nevoie de cateva ingrediente simple, se pregateste usor si bineinteles puteti folosi si alte ingrediente dupa preferinte. Crema de branza poate fi amestecata in prealabil cu putina boia de ardei dulce si cateva frunze de marar sau patrunjel. Pentru aceasta rulada puteti folosi felii subtiri de cascaval, branza emmentaler sau gouda, sunca de porc poate fi inlocuita cu sunca de pui sau curcan, muschiuletul de porc afumat este de asemenea foarte bun pentru aceasta reteta.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Dovleceii bine spalati se dau pe razatoarea cu gauri mari, peste dovleceii razuiti se presara sare, se amesteca bine de cateva ori si se lasa deoparte pentru 30-40min
  2. Dupa acest timp se preincalzeste cuptorul la 180°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
  3. Separat intr-un vas mai adanc se bat cele 6 oua impreuna cu parmezanul, apoi se pun dovleceii foarte bine scursi de zeama, se amesteca compozitia de cateva ori apoi se toarna in tava mare de la cuptor acoperita in prealabil cu hartie de copt
  4. Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se tine aprox 20-25min
  5. Dupa acest timp se scoate tava de la cuptor, se scoate rulada cu tot cu hartie de copt si se rastoarna rapid pe o alta hartie de copt pregatita in prealabil
  6. Rulada de dovlecel se lasa la racit cateva minute bune, apoi se unge cu crema de branza, peste stratul de branza se pun feliile subtiri de sunca de porc
  7. Se ruleaza pe lungime cat mai strans posibil, apoi se infasoara in hartie copt si se pune la frigider pentru 3-4h
  8. Inainte de servire, rulada de dovlecel se taie in felii de aprox 2cm apoi se asaza pe un platou

Rulada de dovlecel cu crema de branza



  • Portii: 1
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 20min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Rulada aperitiv cu dovlecel, crema de branza si sunca de porc. O reteta simpla si gustoasa de aperitiv usor de preparat. Pentru aceasta rulada aveti nevoie de cateva ingrediente simple, se pregateste usor si bineinteles puteti folosi si alte ingrediente dupa preferinte. Crema de branza poate fi amestecata in prealabil cu putina boia de ardei dulce si cateva frunze de marar sau patrunjel. Pentru aceasta rulada puteti folosi felii subtiri de cascaval, branza emmentaler sau gouda, sunca de porc poate fi inlocuita cu sunca de pui sau curcan, muschiuletul de porc afumat este de asemenea foarte bun pentru aceasta reteta.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Dovleceii bine spalati se dau pe razatoarea cu gauri mari, peste dovleceii razuiti se presara sare, se amesteca bine de cateva ori si se lasa deoparte pentru 30-40min
  2. Dupa acest timp se preincalzeste cuptorul la 180°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
  3. Separat intr-un vas mai adanc se bat cele 6 oua impreuna cu parmezanul, apoi se pun dovleceii foarte bine scursi de zeama, se amesteca compozitia de cateva ori apoi se toarna in tava mare de la cuptor acoperita in prealabil cu hartie de copt
  4. Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se tine aprox 20-25min
  5. Dupa acest timp se scoate tava de la cuptor, se scoate rulada cu tot cu hartie de copt si se rastoarna rapid pe o alta hartie de copt pregatita in prealabil
  6. Rulada de dovlecel se lasa la racit cateva minute bune, apoi se unge cu crema de branza, peste stratul de branza se pun feliile subtiri de sunca de porc
  7. Se ruleaza pe lungime cat mai strans posibil, apoi se infasoara in hartie copt si se pune la frigider pentru 3-4h
  8. Inainte de servire, rulada de dovlecel se taie in felii de aprox 2cm apoi se asaza pe un platou

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile