Rulada aperitiv cu salam si branza, reteta rapida

Porc 1358 Ultima actualizare: Feb 11, 2024 Creat: Dec 11, 2023
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 0min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de rulada aperitiv cu salam chorizo, branza cremoasa President si castraveti murati, este o reteta simpla si rapida de aperitiv rece, gustos si rapid. Aceasta rulada aperitiv se feliaza foarte usor si poate fi servita de sarbatori, mese festive sau diferite evenimente in familie. Pentru rulada aperitiv se pot folosi si alte tipuri de salam, sunca presata de porc, pui sau piept de curcan, in felii subtiri iar branza de vaci ar fi bine sa fie o branza grasa si ferma, nu foarte cremoasa si bine scursa de zer. Cum se face rulada aperitiv cu salam? Retete rulade.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru rulada aperitiv cu salam si branza
  • In plus pentru decor

Mod de preparare

  1. Feliile de salam se aseaza putin suprapuse, aprox 1cm, pe o folie alimentara
  2. Peste feliile de salam chorizo, se repartizeaza in mod egal branza cremoasa President, se acopera branza cu alta folie alimentara si cu ajutorul unui sucitor, aceasta se intinde uniform peste feliile de salam, in galeria de poze de mai sus se poate vedea cum am procedat
  3. Dupa ce branza de vaci a fost intinsa, se indeparteaza folia alimentara si se pun castravetii murati in partea de jos, lasand un spatiu de doua degete
  4. Cu ajutorul foliei alimentare se ruleaza cat mai strans, se strang foarte bine si capetele foliei, apoi rulada se pastreaza la rece pentru 1h
  5. Rulada aperitiv cu salam, branza si castraveti murati, se taie cu un cutit foarte bine ascutit in felii de aprox 3cm, apoi poate fi servita

Rulada aperitiv cu salam si branza, reteta rapida



  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 0min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de rulada aperitiv cu salam chorizo, branza cremoasa President si castraveti murati, este o reteta simpla si rapida de aperitiv rece, gustos si rapid. Aceasta rulada aperitiv se feliaza foarte usor si poate fi servita de sarbatori, mese festive sau diferite evenimente in familie. Pentru rulada aperitiv se pot folosi si alte tipuri de salam, sunca presata de porc, pui sau piept de curcan, in felii subtiri iar branza de vaci ar fi bine sa fie o branza grasa si ferma, nu foarte cremoasa si bine scursa de zer. Cum se face rulada aperitiv cu salam? Retete rulade.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Feliile de salam se aseaza putin suprapuse, aprox 1cm, pe o folie alimentara
  2. Peste feliile de salam chorizo, se repartizeaza in mod egal branza cremoasa President, se acopera branza cu alta folie alimentara si cu ajutorul unui sucitor, aceasta se intinde uniform peste feliile de salam, in galeria de poze de mai sus se poate vedea cum am procedat
  3. Dupa ce branza de vaci a fost intinsa, se indeparteaza folia alimentara si se pun castravetii murati in partea de jos, lasand un spatiu de doua degete
  4. Cu ajutorul foliei alimentare se ruleaza cat mai strans, se strang foarte bine si capetele foliei, apoi rulada se pastreaza la rece pentru 1h
  5. Rulada aperitiv cu salam, branza si castraveti murati, se taie cu un cutit foarte bine ascutit in felii de aprox 3cm, apoi poate fi servita

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile