Pulpe inferioare de curcan la cuptor cu sote de mazare si cartofi natur

Curcan 1010 Ultima actualizare: Feb 09, 2020 Creat: Oct 02, 2019
  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 2h
  • Dificultate: Mediu
Tiparire

Reteta de pulpe de curcan la cuptor cu mazare sote si cartofi natur, este o reteta dedicata celor care nu agreeaza carnea de porc. O friptura rumena cu o garnitura usoara pentru un pranz in familie.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru pulpe
  • Ingrediente pentru mazarea sote
  • Ingrediente pentru cartofii natur

Mod de preparare

  1. Incalziti cuptorul la 190°C
  2. Amestecati sarea, boiaua si cimbrul cu putin ulei
  3. Cu o pensula pentru bucatarie ungeti pulpele de curcan spalate in prealabil si asezati-le intr-un vas de yena cu capac, adaugati o cescuta cu apa, puneti pulpele la cuptor pentru 1h 45min
  4. Dupa 1h 45min, luati capacul de la vas si tineti friptura la cuptor aprox 15min pentru rumenire
  5. Intr-o tigaie topiti untul, puneti ceapa tocata la calit pentru cateva secunde, mazarea, adaugati putina apa, potriviti de sare si piper si lasati la fiert la foc potrivit, pana cand mazarea este fiarta
  6. Cartofii natur se fierb intregi in apa cu sare aprox 15-20min

Pulpe inferioare de curcan la cuptor cu sote de mazare si cartofi natur



  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 2h
  • Calorii: -
  • Dificultate: Mediu

Reteta de pulpe de curcan la cuptor cu mazare sote si cartofi natur, este o reteta dedicata celor care nu agreeaza carnea de porc. O friptura rumena cu o garnitura usoara pentru un pranz in familie.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Incalziti cuptorul la 190°C
  2. Amestecati sarea, boiaua si cimbrul cu putin ulei
  3. Cu o pensula pentru bucatarie ungeti pulpele de curcan spalate in prealabil si asezati-le intr-un vas de yena cu capac, adaugati o cescuta cu apa, puneti pulpele la cuptor pentru 1h 45min
  4. Dupa 1h 45min, luati capacul de la vas si tineti friptura la cuptor aprox 15min pentru rumenire
  5. Intr-o tigaie topiti untul, puneti ceapa tocata la calit pentru cateva secunde, mazarea, adaugati putina apa, potriviti de sare si piper si lasati la fiert la foc potrivit, pana cand mazarea este fiarta
  6. Cartofii natur se fierb intregi in apa cu sare aprox 15-20min

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Curcan

Newsletter

Fii la curent cu noutatile