Pulpe de curcan marinate la cuptor cu legume la tigaie

Curcan 970 Ultima actualizare: Feb 07, 2020 Creat: Jan 07, 2020
  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 2h
  • Dificultate: Mediu
Tiparire

Friptura marinata din pulpa de curcan, la cuptor, este o combinatie savuroasa si frageda care poate fi servita cu o garnitura de legume sotate sau cu un orez simplu. Reteta pentru pulpe marinate de curcan necesita ceva timp de preparare dar merita sa asteptati deoarece la final va veti putea bucura de un preparat delicios si gustos.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru marinata
  • Ingrediente pentru legume la tigaie

Mod de preparare

  1. Din ingredientele pentru marinata vom prepara o pasta, cu ajutorul unei pensule pentru bucatarie vom unge fiecare pulpa de curcan
  2. Asezam pulpele intr-o caserola, ceapa feliata se pune printre pulpe, acoperim caserola cu un capac potrivit ca marime si le lasam la frigider minim 12h
  3. Incalzim cuptorul la 170°C, la cuptorul electric selectam programul cu ventilatie
  4. Punem apa in tava, pulpele de curcan fara ceapa si acoperim cu hartie de copt
  5. Timpul de gatire este de aprox 2h, in acest timp se verfica din cand in cand, daca este nevoie mai adaugati putina apa
  6. Pentru legumele la tigaie, se topeste untul se pun legumele si se adauga piper negru macinat dupa gust
  7. Legumele se soteaza aprox 10-15min, sarea se pune la final cand legumele sunt aproape patrunse

Pulpe de curcan marinate la cuptor cu legume la tigaie



  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 2h
  • Calorii: -
  • Dificultate: Mediu

Friptura marinata din pulpa de curcan, la cuptor, este o combinatie savuroasa si frageda care poate fi servita cu o garnitura de legume sotate sau cu un orez simplu. Reteta pentru pulpe marinate de curcan necesita ceva timp de preparare dar merita sa asteptati deoarece la final va veti putea bucura de un preparat delicios si gustos.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Din ingredientele pentru marinata vom prepara o pasta, cu ajutorul unei pensule pentru bucatarie vom unge fiecare pulpa de curcan
  2. Asezam pulpele intr-o caserola, ceapa feliata se pune printre pulpe, acoperim caserola cu un capac potrivit ca marime si le lasam la frigider minim 12h
  3. Incalzim cuptorul la 170°C, la cuptorul electric selectam programul cu ventilatie
  4. Punem apa in tava, pulpele de curcan fara ceapa si acoperim cu hartie de copt
  5. Timpul de gatire este de aprox 2h, in acest timp se verfica din cand in cand, daca este nevoie mai adaugati putina apa
  6. Pentru legumele la tigaie, se topeste untul se pun legumele si se adauga piper negru macinat dupa gust
  7. Legumele se soteaza aprox 10-15min, sarea se pune la final cand legumele sunt aproape patrunse

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Curcan

Newsletter

Fii la curent cu noutatile