Pulpa de curcan la cuptor reteta simpla cu fasole pastai

Curcan 4665 Ultima actualizare: Mar 28, 2020 Creat: Oct 06, 2019
  • Portii: 3
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 1h 30min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de pulpa de curcan la cuptor este o reteta pe cat de simpla pe atat de gustoasa. Imi place carnea de curcan in special pulpele, nu ma prea impac cu pieptul de curcan mi se pare prea sec si nici cu aripioarele deaorece au multa piele si nici aia nu-mi place. Pentru toate preparatele din carne pe care le fac la cuptor, folosesc multe ierburi aromatice si cateva legume de baza.

Ingrediente

  • Ingredinte pentru pulpe la cuptor
  • Ingrediente pentru fasolea pastai

Mod de preparare

  1. Se incalzeste cuptorul la 190°C
  2. Condimentam pulpele cu amestecul de condimente, sare , boia, cimbru, busuioc, ulei si le asezam intr-un vas de yena cu capac
  3. Legumele spalate si taiate rondele ceva mai mari le punem pe langa pulpe, turnam o cescuta de apa punem boabele de piper si frunza de dafin, acoperim vasul si il introducem in cuptorul incalzit pentru 1h-1h 20min, cand friptura este aproape gata luati capacul de la vasul de yena si mai lasati cateva minute la cuptor pentru ca pulpele sa se rumeneasca frumos
  4. Incigem cele 2 linguri de ulei, punem ceapa tocata impreuna cu morcovul taiat cubulete si le calim pentru 1min, punem fasolea pastai adaugam putina apa cat sa acopere fasolea, cand incepe sa fiarba punem sare si piper dupa gust, pasta de ardei si lasam la fiert
  5. Cand fasolea este gata oprim focul, punem usturoiul tocat si frunzele maruntite de marar

Pulpa de curcan la cuptor reteta simpla cu fasole pastai



  • Portii: 3
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 1h 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de pulpa de curcan la cuptor este o reteta pe cat de simpla pe atat de gustoasa. Imi place carnea de curcan in special pulpele, nu ma prea impac cu pieptul de curcan mi se pare prea sec si nici cu aripioarele deaorece au multa piele si nici aia nu-mi place. Pentru toate preparatele din carne pe care le fac la cuptor, folosesc multe ierburi aromatice si cateva legume de baza.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se incalzeste cuptorul la 190°C
  2. Condimentam pulpele cu amestecul de condimente, sare , boia, cimbru, busuioc, ulei si le asezam intr-un vas de yena cu capac
  3. Legumele spalate si taiate rondele ceva mai mari le punem pe langa pulpe, turnam o cescuta de apa punem boabele de piper si frunza de dafin, acoperim vasul si il introducem in cuptorul incalzit pentru 1h-1h 20min, cand friptura este aproape gata luati capacul de la vasul de yena si mai lasati cateva minute la cuptor pentru ca pulpele sa se rumeneasca frumos
  4. Incigem cele 2 linguri de ulei, punem ceapa tocata impreuna cu morcovul taiat cubulete si le calim pentru 1min, punem fasolea pastai adaugam putina apa cat sa acopere fasolea, cand incepe sa fiarba punem sare si piper dupa gust, pasta de ardei si lasam la fiert
  5. Cand fasolea este gata oprim focul, punem usturoiul tocat si frunzele maruntite de marar

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Curcan

Newsletter

Fii la curent cu noutatile