Pulpa de porc la cuptor cu legume la gratar in sos si cartofi natur

Porc 1493 Ultima actualizare: Apr 07, 2020 Creat: Oct 05, 2019
  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 1h 30min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Pulpa de porc la cuptor este o friptura nemaipomenit de frageda si gustoasa. Fara prea mult efort veti obtine un pranz delicios pentru o zi de sarbatoare sau de ce nu, un pranz linistit in familie. Legumele la gratar in sos si cartofii naturi stropiti cu putin unt, vin in completarea unui meniu desavarsit.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru pulpa de porc la cuptor
  • Ingredinete pentru legume la gratar
  • Ingrediente pentru cartofii natur

Mod de preparare

  1. Se incalzeste cuptorul la 190°C
  2. Condimentam pulpa de porc cu amestecul de condimente, sare, piper, boia si cimbru
  3. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si rumenim pulpa 1-2min pe fiecare parte
  4. Asezam pulpa de porc intr-un vas de yena cu capac, turnam uleiul din tigaie peste pulpa acoperim vasul si il punem la cuptor pentru aproximativ 1h
  5. Atunci cand preparati bucati mai mari de carne la cuptor este indicat sa folositi tavi sau vase de yena cu capac, astfel friptura se patrunde uniform.
  6. Dupa 1h se ia capacul si se mai lasa aproximativ 10min pentru rumenire
  7. Legumele se pregatesc la gratar fie intregi si decojite fie taiate rondele ceva mai mari si se pun intr-o craticioara la fiert impreuna cu 1 cescuta apa, sare, piper, si usturoi tocat, nu mai mult de 5-7min
  8. Cartofii natur se pot face in doua feluri, decojiti si taiati cubulete de marimi egale fierti in apa cu sare sau fierti in coaja, decojiti si taiati
  9. Indiferent cum alegeti sa pregatiti cartofii nu uitati de unt, patrunjel si marar , untul se pune pe cartofii fierbinti

Pulpa de porc la cuptor cu legume la gratar in sos si cartofi natur



  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 1h 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Pulpa de porc la cuptor este o friptura nemaipomenit de frageda si gustoasa. Fara prea mult efort veti obtine un pranz delicios pentru o zi de sarbatoare sau de ce nu, un pranz linistit in familie. Legumele la gratar in sos si cartofii naturi stropiti cu putin unt, vin in completarea unui meniu desavarsit.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se incalzeste cuptorul la 190°C
  2. Condimentam pulpa de porc cu amestecul de condimente, sare, piper, boia si cimbru
  3. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si rumenim pulpa 1-2min pe fiecare parte
  4. Asezam pulpa de porc intr-un vas de yena cu capac, turnam uleiul din tigaie peste pulpa acoperim vasul si il punem la cuptor pentru aproximativ 1h
  5. Atunci cand preparati bucati mai mari de carne la cuptor este indicat sa folositi tavi sau vase de yena cu capac, astfel friptura se patrunde uniform.
  6. Dupa 1h se ia capacul si se mai lasa aproximativ 10min pentru rumenire
  7. Legumele se pregatesc la gratar fie intregi si decojite fie taiate rondele ceva mai mari si se pun intr-o craticioara la fiert impreuna cu 1 cescuta apa, sare, piper, si usturoi tocat, nu mai mult de 5-7min
  8. Cartofii natur se pot face in doua feluri, decojiti si taiati cubulete de marimi egale fierti in apa cu sare sau fierti in coaja, decojiti si taiati
  9. Indiferent cum alegeti sa pregatiti cartofii nu uitati de unt, patrunjel si marar , untul se pune pe cartofii fierbinti

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile