Masina de facut paine, ajutorul de nadejde in bucatarie mea. Folosesc acest aparat minune nu doar pentru paine, orice aluat care necesita framantare si dospire il pregatesc la masina de facut paine: aluat dospit pentru gogosi, aluat pentru pizza, aluat pentru cornulete chiar si aluatul pentru taietei. Eu am modelul Tefal, Bread of the world, o puteti comanda de aici Masina de paine Bread Of The World PF611838 capacitatea cea mai mare de la cuva masinii este de 1500g, dar la fel de bine se poate pregati si paine cu o greuatate mai mica de 1000g sau 750g. Ce imi place mie cel mai mult la acest aparat este ca pot alege felul de paine pe care doresc sa-l pregatesc, la fel pot opta pentru o coaja mai rumena sau mai putin rumena. Acest model are inclusa si functia temporizator, acest program ma ajuta foarte mult atunci cand doresc sa am paine calda si proaspata la primele ore ale diminetii. Reteta pe care o voi scrie mai jos este din cartea cu retete pe care am primit-o odata cu achizitionarea masinii pentru paine.
Sugestie: la prepararea oricarui tip de paine sau aluat, folositi pe cat posibil drojdie uscata. Painea facuta cu drojdie proaspata are un miros mai pronuntat de drojdie.
Masina de facut paine, ajutorul de nadejde in bucatarie mea. Folosesc acest aparat minune nu doar pentru paine, orice aluat care necesita framantare si dospire il pregatesc la masina de facut paine: aluat dospit pentru gogosi, aluat pentru pizza, aluat pentru cornulete chiar si aluatul pentru taietei. Eu am modelul Tefal, Bread of the world, o puteti comanda de aici Masina de paine Bread Of The World PF611838 capacitatea cea mai mare de la cuva masinii este de 1500g, dar la fel de bine se poate pregati si paine cu o greuatate mai mica de 1000g sau 750g. Ce imi place mie cel mai mult la acest aparat este ca pot alege felul de paine pe care doresc sa-l pregatesc, la fel pot opta pentru o coaja mai rumena sau mai putin rumena. Acest model are inclusa si functia temporizator, acest program ma ajuta foarte mult atunci cand doresc sa am paine calda si proaspata la primele ore ale diminetii. Reteta pe care o voi scrie mai jos este din cartea cu retete pe care am primit-o odata cu achizitionarea masinii pentru paine.
Sugestie: la prepararea oricarui tip de paine sau aluat, folositi pe cat posibil drojdie uscata. Painea facuta cu drojdie proaspata are un miros mai pronuntat de drojdie.
Fii la curent cu noutatile