Muschiulet de porc in sos de ceapa cu ardei si usturoi

Porc 2613 Ultima actualizare: Sep 15, 2020 Creat: Mar 13, 2020
  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 35min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Muschiuletul de porc este o carne frageda, se pregateste rapid si nu necesita un timp indelungat de gatire. Este reteta ideala atunci cand vrei sa-ti impresionezi familia cu un preparat gustos si satios. Un fel principal de mancare ce se pregateste cu un minim efort si poate fi servit alaturi de un piure de cartofi cremos si pufos. Vezi mai jos ingredientele dar si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi.

Pofta buna!

Ingrediente

  • Ingrediente pentu muschiuletul de porc
  • Ingrediente pentru sosul de ceapa cu ardei

Mod de preparare

  1. Pentru inceput ne vom ocupa de sosul de ceapa cu ardei si usturoi
  2. Se pune ceapa, ardeiul si morcovul intr-o tigaie cu uleiul incins si se calesc pentru aprox 2-3min
  3. Se toarna apa fierbinte , cand sosul incepe sa fiarba se pune pasta de rosii sau rosiile tocate marunt
  4. Condimentam sosul cu sare si piper dupa gust si il lasam la fiert aprox 20min sau pana cand vedem ca legumele sunt bine fierte si se formeaza un sos, daca este nevoie se mai adauga putina apa fierbinte in timpul fierberii
  5. La final sosul rezultat nu trebuie sa fie nici prea cremos deoarece urmeaza sa punem muschiuletul de porc rumenit care si el necesita cel putin 10-15min timp de gatire
  6. Pentru muschiuletul de porc nu trebuie decat sa incalziti uleiul in tigaie si sa rumeniti bucatile de carne taiate in rondele de 1,5cm grosime, condimentate cu putina sare, cate 2-3min pe fiecare parte
  7. Bucatile de carne rumenite se pun in sosul de ceapa cu ardei si se mai fierb 10-15min
  8. Oprim focul punem usturoiul tocat, acoperim tigaia cu un capac si lasam preparatul sa stea cateva minute bune inainte de servire.

Muschiulet de porc in sos de ceapa cu ardei si usturoi



  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 35min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Muschiuletul de porc este o carne frageda, se pregateste rapid si nu necesita un timp indelungat de gatire. Este reteta ideala atunci cand vrei sa-ti impresionezi familia cu un preparat gustos si satios. Un fel principal de mancare ce se pregateste cu un minim efort si poate fi servit alaturi de un piure de cartofi cremos si pufos. Vezi mai jos ingredientele dar si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi.

Pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pentru inceput ne vom ocupa de sosul de ceapa cu ardei si usturoi
  2. Se pune ceapa, ardeiul si morcovul intr-o tigaie cu uleiul incins si se calesc pentru aprox 2-3min
  3. Se toarna apa fierbinte , cand sosul incepe sa fiarba se pune pasta de rosii sau rosiile tocate marunt
  4. Condimentam sosul cu sare si piper dupa gust si il lasam la fiert aprox 20min sau pana cand vedem ca legumele sunt bine fierte si se formeaza un sos, daca este nevoie se mai adauga putina apa fierbinte in timpul fierberii
  5. La final sosul rezultat nu trebuie sa fie nici prea cremos deoarece urmeaza sa punem muschiuletul de porc rumenit care si el necesita cel putin 10-15min timp de gatire
  6. Pentru muschiuletul de porc nu trebuie decat sa incalziti uleiul in tigaie si sa rumeniti bucatile de carne taiate in rondele de 1,5cm grosime, condimentate cu putina sare, cate 2-3min pe fiecare parte
  7. Bucatile de carne rumenite se pun in sosul de ceapa cu ardei si se mai fierb 10-15min
  8. Oprim focul punem usturoiul tocat, acoperim tigaia cu un capac si lasam preparatul sa stea cateva minute bune inainte de servire.

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile