Mici preparati acasa- pasta pentru mici

Porc 400 Ultima actualizare: Oct 16, 2019 Creat: Oct 03, 2019
  • Portii: 25 Persoane
  • Timp de preparare: 12h
  • Timp de gatit: 20min
  • Dificultate: Greu
Tiparire

Reteta de mici preparati acasa este o reteta tare draga mie. Prefer sa prepar pasta pentru mici acasa pentru linistea mea si a familiei mele. Poate timpul de preparare pare lung dar pentru un gust desavarsit si repet siguranta familiei tale, merita tot efortul.
Reteta preluata de la lauralaurentiu.ro

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se macina carnea de vita si carnea de porc
  2. Se pune carnea macinata in vasul de la robot si se porneste framantarea adaugand condimetele pe rand
  3. Supa se adauga putin cate putin in timp ce robotul isi face treaba
  4. Bicarbonatul de sodiu se adauga cand pasta incepe sa se formeze
  5. Malaxarea pastei pentru mici este cea mai importanta parte dureaza aproximativ 30min
  6. Pasta pentru mici este gata cand devine pufoasa si aerata
  7. Se pune pasta intr-un vas si se acopera cu folie alimentara se tine la frigider 12h
  8. Micii se formeaza in palmele umezite cu apa rece si se pregatesc la gratar

Mici preparati acasa- pasta pentru mici



  • Portii: 25 Persoane
  • Timp de preparare: 12h
  • Timp de gatit: 20min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Greu

Reteta de mici preparati acasa este o reteta tare draga mie. Prefer sa prepar pasta pentru mici acasa pentru linistea mea si a familiei mele. Poate timpul de preparare pare lung dar pentru un gust desavarsit si repet siguranta familiei tale, merita tot efortul.
Reteta preluata de la lauralaurentiu.ro

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se macina carnea de vita si carnea de porc
  2. Se pune carnea macinata in vasul de la robot si se porneste framantarea adaugand condimetele pe rand
  3. Supa se adauga putin cate putin in timp ce robotul isi face treaba
  4. Bicarbonatul de sodiu se adauga cand pasta incepe sa se formeze
  5. Malaxarea pastei pentru mici este cea mai importanta parte dureaza aproximativ 30min
  6. Pasta pentru mici este gata cand devine pufoasa si aerata
  7. Se pune pasta intr-un vas si se acopera cu folie alimentara se tine la frigider 12h
  8. Micii se formeaza in palmele umezite cu apa rece si se pregatesc la gratar

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile