Fursecuri crapate cu portocale

Desert 5228 Ultima actualizare: Mar 18, 2021 Creat: Dec 01, 2020
  • Portii: 7
  • Timp de preparare: 1h 30min
  • Timp de gatit: 15min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de crinkles sau fursecuri crapate cu portocale, un desert dulce-acrisor, aromat, potrivit pentru anotimpul rece. O reteta simpla de fursecuri rapide cu miez moale si crusta crapata adorate in special de cei mici. Va recomand si aceasta reteta simpla de Fursecuri spirala cu unt si cacao sau reteta de Fursecuri fragede cu unt fara praf de copt


Ingrediente

  • Ingrediente pentru 28buc fursecuri crapate
  • In plus pentru tavalit

Mod de preparare

  1. Se mixeaza untul moale cu zaharul pentru aprox 5min
  2. Adaugam oul intreg si mixam compozitia 2min, apoi se pune sucul proaspat stors de portocale si coaja razuita, se mixeaza alte 2min, nu mai mult
  3. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga treptat in aluatul pentru fursecuri
  4. Se acopera vasul cu folie alimentara si se pune la frigider pentru 1h, daca dupa 1h aluatul este inca moale il puteti lasa pentru inca 30min la frigider
  5. Incalzim cuptorul la 180°C , la cuptorul electric selectati programul caldura sus-jos
  6. In doua vase mai mici punem zaharul tos si zaharul pudra
  7. Scoatem aluatul de la frigider si formam bilute mici de aprox 20g fiecare pe care le tavalim prima data prin zahar tos apoi prin zahar pudra
  8. Punem fursecurile in tava acoperita in prealabil cu hartie de copt
  9. Fursecurile crapate cu portocale se coc 15min

Fursecuri crapate cu portocale



  • Portii: 7
  • Timp de preparare: 1h 30min
  • Timp de gatit: 15min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de crinkles sau fursecuri crapate cu portocale, un desert dulce-acrisor, aromat, potrivit pentru anotimpul rece. O reteta simpla de fursecuri rapide cu miez moale si crusta crapata adorate in special de cei mici. Va recomand si aceasta reteta simpla de Fursecuri spirala cu unt si cacao sau reteta de Fursecuri fragede cu unt fara praf de copt


Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se mixeaza untul moale cu zaharul pentru aprox 5min
  2. Adaugam oul intreg si mixam compozitia 2min, apoi se pune sucul proaspat stors de portocale si coaja razuita, se mixeaza alte 2min, nu mai mult
  3. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga treptat in aluatul pentru fursecuri
  4. Se acopera vasul cu folie alimentara si se pune la frigider pentru 1h, daca dupa 1h aluatul este inca moale il puteti lasa pentru inca 30min la frigider
  5. Incalzim cuptorul la 180°C , la cuptorul electric selectati programul caldura sus-jos
  6. In doua vase mai mici punem zaharul tos si zaharul pudra
  7. Scoatem aluatul de la frigider si formam bilute mici de aprox 20g fiecare pe care le tavalim prima data prin zahar tos apoi prin zahar pudra
  8. Punem fursecurile in tava acoperita in prealabil cu hartie de copt
  9. Fursecurile crapate cu portocale se coc 15min

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Desert

Newsletter

Fii la curent cu noutatile