Fursecuri fragede cu unt fara praf de copt

Desert 4717 Ultima actualizare: Dec 24, 2021 Creat: Feb 19, 2021
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: 40min
  • Timp de gatit: 20min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Fursecuri fragede cu unt fara praf de copt, o reteta de aluat pentru cele mai bune fursecuri, cu ingrediente la indemana, foarte usor de pregatit. Aluatul pentru fursecuri nu trebuie tinut la frigider, se lucreaza usor si poate fi decupat cu diferite forme pentru fursecuri la alegere. Dupa coacere fursecurile se lasa la racit in tava apoi se ung cu gem dulce acrisor, gem de caise, capsuni, in functie de preferinte. Daca va place ciocolata le puteti unge cu Nutella sau orice alta crema de ciocolata.

Ingrediente

  • Umplutura
  • In plus

Mod de preparare

  1. Se pregatesc trei tavi mari, in fiecare tava se pune hartie de copt
  2. In vasul robotului se pune untul si zaharul, compozitia se mixeaza la viteza medie spre mare aprox 10-15min sau pana cand aceasta devine mai pufoasa
  3. Ouale se adauga pe rand, apoi se pune esenta de vanilie, sarea si amidonul, se mixeaza 2-3min
  4. Faina se adauga treptat pana la finalizare, aluatul rezultat trebuie sa fie omogen si nelipicios
  5. Se preincalzeste cuptorul la 175°C
  6. Aluatul se imparte in doua parti, se presara faina pe planul de lucru si se intinde aluatul pentru fursecuri cu o grosime de 5-6mm, apoi se decupeaza diferite forme, trebuie sa formati perechi, fiecare forma taiata trebuie sa aibe o forma decupata la mijloc
  7. Fursecurile se coc 20min, la cuptorul electric puteti coace doua tavi in acelasi timp, selectati programul cu ventilatie
  8. Se lasa la racit si se ung cu gem la alegere sau nutella, apoi se pudreaza cu zahar

Fursecuri fragede cu unt fara praf de copt



  • Portii: 10
  • Timp de preparare: 40min
  • Timp de gatit: 20min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Fursecuri fragede cu unt fara praf de copt, o reteta de aluat pentru cele mai bune fursecuri, cu ingrediente la indemana, foarte usor de pregatit. Aluatul pentru fursecuri nu trebuie tinut la frigider, se lucreaza usor si poate fi decupat cu diferite forme pentru fursecuri la alegere. Dupa coacere fursecurile se lasa la racit in tava apoi se ung cu gem dulce acrisor, gem de caise, capsuni, in functie de preferinte. Daca va place ciocolata le puteti unge cu Nutella sau orice alta crema de ciocolata.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se pregatesc trei tavi mari, in fiecare tava se pune hartie de copt
  2. In vasul robotului se pune untul si zaharul, compozitia se mixeaza la viteza medie spre mare aprox 10-15min sau pana cand aceasta devine mai pufoasa
  3. Ouale se adauga pe rand, apoi se pune esenta de vanilie, sarea si amidonul, se mixeaza 2-3min
  4. Faina se adauga treptat pana la finalizare, aluatul rezultat trebuie sa fie omogen si nelipicios
  5. Se preincalzeste cuptorul la 175°C
  6. Aluatul se imparte in doua parti, se presara faina pe planul de lucru si se intinde aluatul pentru fursecuri cu o grosime de 5-6mm, apoi se decupeaza diferite forme, trebuie sa formati perechi, fiecare forma taiata trebuie sa aibe o forma decupata la mijloc
  7. Fursecurile se coc 20min, la cuptorul electric puteti coace doua tavi in acelasi timp, selectati programul cu ventilatie
  8. Se lasa la racit si se ung cu gem la alegere sau nutella, apoi se pudreaza cu zahar

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Desert

Newsletter

Fii la curent cu noutatile