File de crap pe pat de legume la cuptor

Peste 19138 Ultima actualizare: Mar 20, 2021 Creat: Jan 31, 2021
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 40min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

File de crap pe pat de legume la cuptor o reteta simpla de peste la cuptor, usor de pregatit pentru cina sau pranz. In 40min puteti pregati o mancare sanatoasa si gustoasa, fara prajeli si prea multe batai de cap. Poate fi servit langa o mamaliguta sau doar cu legume, in functie de cat timp aveti la dispozitie. O alta reteta simpla si foarte usor de pregatit este Saramura de crap reteta traditionala

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Legumele spalate si curatate, apoi taiate rondele nu foarte groase, se pun intr-un vas si se condimenteaza cu sare si piper apoi se aseaza intr-o tava mai mica, vas de yena sau vas de ceramica
  2. Bucatile de file de crap se ung cu ulei pe ambele parti se condimenteaza cu sare si piper si se pun deasupra legumelor
  3. La marginea vasului se toarna putin vin alb, crengutele de cimbru uscat se pun printre bucatile de peste
  4. Se pune vasul in cuptorul preincalzit la 180-190°C pentru 35-40min

File de crap pe pat de legume la cuptor



  • Portii: 2
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 40min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

File de crap pe pat de legume la cuptor o reteta simpla de peste la cuptor, usor de pregatit pentru cina sau pranz. In 40min puteti pregati o mancare sanatoasa si gustoasa, fara prajeli si prea multe batai de cap. Poate fi servit langa o mamaliguta sau doar cu legume, in functie de cat timp aveti la dispozitie. O alta reteta simpla si foarte usor de pregatit este Saramura de crap reteta traditionala

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Legumele spalate si curatate, apoi taiate rondele nu foarte groase, se pun intr-un vas si se condimenteaza cu sare si piper apoi se aseaza intr-o tava mai mica, vas de yena sau vas de ceramica
  2. Bucatile de file de crap se ung cu ulei pe ambele parti se condimenteaza cu sare si piper si se pun deasupra legumelor
  3. La marginea vasului se toarna putin vin alb, crengutele de cimbru uscat se pun printre bucatile de peste
  4. Se pune vasul in cuptorul preincalzit la 180-190°C pentru 35-40min

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Peste

Newsletter

Fii la curent cu noutatile