Pastrav la gratar

Peste 2810 Ultima actualizare: Mar 25, 2021 Creat: Jan 15, 2018
  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 15min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de peste la gratar este ideala pentru cina, servit doar cu mujdei sau mamaliguta. Pestele in afara de faptul ca este foarte gustos este una dintre alimentele cele mai complete din punt de vedere nutritional, cu un continut scazut de grasimi.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se incalzeste tigaia pentru gratar
  2. Pestele curatat se sterge cu un prosop de hartie pentru a elimina apa, crestam pestele din loc in loc pe fiecare parte
  3. Ungem pastravii cu putin ulei, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust
  4. Se pune pestele pe gratarul bine incins
  5. Se gateste aproximativ 10-12min, pe fiecare parte
  6. Timpul de gatire difera in functie de marimea pestelui, pielea trebuie sa fie rumena si crocanta cand il intoarcem pe cealalta parte

Pastrav la gratar



  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 15min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de peste la gratar este ideala pentru cina, servit doar cu mujdei sau mamaliguta. Pestele in afara de faptul ca este foarte gustos este una dintre alimentele cele mai complete din punt de vedere nutritional, cu un continut scazut de grasimi.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se incalzeste tigaia pentru gratar
  2. Pestele curatat se sterge cu un prosop de hartie pentru a elimina apa, crestam pestele din loc in loc pe fiecare parte
  3. Ungem pastravii cu putin ulei, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust
  4. Se pune pestele pe gratarul bine incins
  5. Se gateste aproximativ 10-12min, pe fiecare parte
  6. Timpul de gatire difera in functie de marimea pestelui, pielea trebuie sa fie rumena si crocanta cand il intoarcem pe cealalta parte

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Peste

Newsletter

Fii la curent cu noutatile