Cordon bleu din piept de curcan

Curcan 1057 Ultima actualizare: Jan 09, 2020 Creat: Jan 09, 2020
  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 20min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta perfecta pentru o cina rapida intr-o zi de lucru. O crusta crocanta la exterior, moale si aromat la interior, asa trebuie sa fie un cordon bleu delicios. Cascavalul poate fi inlocuit cu mozzarella, depinde cum va place. Eu congelez dinainte cascavalul. pe o tavita mica asez bucatile cu putin spatiu intre ele, astfel in timpul prajirii cascavalul nu curge.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Batem carnea de curcan cu batatorul pentru snitele
  2. Condimentam cu sare, piper si legume deshidratate
  3. Pe fiecare bucata de carne batuta se pun doua felii de sunca si doua bucati de cascaval congelat
  4. Carnea de curcan rulata sub forma unui rulou, se da prin faina, ou si pesmet
  5. Se pun la prajit la foc potrivit in baie de ulei pana cand se rumenesc frumos pe fiecare parte

Cordon bleu din piept de curcan



  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 20min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta perfecta pentru o cina rapida intr-o zi de lucru. O crusta crocanta la exterior, moale si aromat la interior, asa trebuie sa fie un cordon bleu delicios. Cascavalul poate fi inlocuit cu mozzarella, depinde cum va place. Eu congelez dinainte cascavalul. pe o tavita mica asez bucatile cu putin spatiu intre ele, astfel in timpul prajirii cascavalul nu curge.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Batem carnea de curcan cu batatorul pentru snitele
  2. Condimentam cu sare, piper si legume deshidratate
  3. Pe fiecare bucata de carne batuta se pun doua felii de sunca si doua bucati de cascaval congelat
  4. Carnea de curcan rulata sub forma unui rulou, se da prin faina, ou si pesmet
  5. Se pun la prajit la foc potrivit in baie de ulei pana cand se rumenesc frumos pe fiecare parte

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Curcan

Newsletter

Fii la curent cu noutatile