- Portii: 6 Persoane
- Timp de preparare: 15min
- Timp de gatit: 20min
- Dificultate:
Usor
Tiparire
Reteta perfecta pentru o cina rapida intr-o zi de lucru. O crusta crocanta la exterior, moale si aromat la interior, asa trebuie sa fie un cordon bleu delicios. Cascavalul poate fi inlocuit cu mozzarella, depinde cum va place. Eu congelez dinainte cascavalul. pe o tavita mica asez bucatile cu putin spatiu intre ele, astfel in timpul prajirii cascavalul nu curge.
Ingrediente
Mod de preparare
- Batem carnea de curcan cu batatorul pentru snitele
- Condimentam cu sare, piper si legume deshidratate
- Pe fiecare bucata de carne batuta se pun doua felii de sunca si doua bucati de cascaval congelat
- Carnea de curcan rulata sub forma unui rulou, se da prin faina, ou si pesmet
- Se pun la prajit la foc potrivit in baie de ulei pana cand se rumenesc frumos pe fiecare parte
Cordon bleu din piept de curcan
- Portii: 6 Persoane
- Timp de preparare: 15min
- Timp de gatit: 20min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Reteta perfecta pentru o cina rapida intr-o zi de lucru. O crusta crocanta la exterior, moale si aromat la interior, asa trebuie sa fie un cordon bleu delicios. Cascavalul poate fi inlocuit cu mozzarella, depinde cum va place. Eu congelez dinainte cascavalul. pe o tavita mica asez bucatile cu putin spatiu intre ele, astfel in timpul prajirii cascavalul nu curge.
Ingrediente
Mod de preparare
- Batem carnea de curcan cu batatorul pentru snitele
- Condimentam cu sare, piper si legume deshidratate
- Pe fiecare bucata de carne batuta se pun doua felii de sunca si doua bucati de cascaval congelat
- Carnea de curcan rulata sub forma unui rulou, se da prin faina, ou si pesmet
- Se pun la prajit la foc potrivit in baie de ulei pana cand se rumenesc frumos pe fiecare parte
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Curcan