Ciorba de salata verde cu afumatura

Ciorbe 1603 Ultima actualizare: Feb 20, 2020 Creat: Oct 09, 2019
  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 30min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de ciorba de salata verde cu afumatura este preferata mea. O pregatesc destul de des mai ales primavara deoarece aceasta ciorba se face cu usturoi verde. Nu este o ciorba neaparat usoara , slanina afumata si rantasul nu o prea ajuta sa ocupe un loc fruntas in randul ciorbelor usoare de primavara. Fara afumatura si rantas care de altfel dau toata bunatatea acestui preparat cred ca ar iesi mai degraba o zama lunga sa ne ajunga!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se spala salata verde in cateva ape, se lasa la scurs
  2. Intr-o oala mai mare, punem slanina afumata si taiata la prajit, nu se pune ulei inainte, cand slanina este putin rumenita se pune usturoiul verde tocat, folosim si frunzele, se pun cele doua linguri de faina se amesteca de cateva ori si se pune apa amestecata cu iaurt
  3. Salata verde se taie cu, cutitul in fasii de aproximativ 1cm si se pune la fiert in oala pentru aproximativ 30min
  4. Sare se pune dupa gust, tineti cont ca slanina afumata este sarata

Ciorba de salata verde cu afumatura



  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de ciorba de salata verde cu afumatura este preferata mea. O pregatesc destul de des mai ales primavara deoarece aceasta ciorba se face cu usturoi verde. Nu este o ciorba neaparat usoara , slanina afumata si rantasul nu o prea ajuta sa ocupe un loc fruntas in randul ciorbelor usoare de primavara. Fara afumatura si rantas care de altfel dau toata bunatatea acestui preparat cred ca ar iesi mai degraba o zama lunga sa ne ajunga!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se spala salata verde in cateva ape, se lasa la scurs
  2. Intr-o oala mai mare, punem slanina afumata si taiata la prajit, nu se pune ulei inainte, cand slanina este putin rumenita se pune usturoiul verde tocat, folosim si frunzele, se pun cele doua linguri de faina se amesteca de cateva ori si se pune apa amestecata cu iaurt
  3. Salata verde se taie cu, cutitul in fasii de aproximativ 1cm si se pune la fiert in oala pentru aproximativ 30min
  4. Sare se pune dupa gust, tineti cont ca slanina afumata este sarata

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Ciorbe

Newsletter

Fii la curent cu noutatile