Ciorba de legume

Ciorbe 1673 Ultima actualizare: Mar 18, 2020 Creat: Sep 29, 2019
  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 30min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Ciorba de legume este o ciorba delicioasa si usor de facut. Denumirea te indeamna sa mananci ciorba de legume doar vara, este un preparat pe care il poti consuma tot timpul anului, datorita legumelor proaspete pe care le gasesti in piata sau in supermarket. Este plina de vitamine si te incarca de energie pentru intreaga zi.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Legumele se spala si se curata de coaja, dupa ce au fot spalate se taie cubulete mici, in afara de cartofi, cartofii ii taiem cubulete ceva mai mari
  2. Intr-o oala punem putin ulei si calim prima data radacinoasele, morcovul, patrunjelul, telina si ceapa, turnam apa fierbinte si lasam la fiert vreo 15min, potrivim ciorba de sare si piper dupa gust
  3. Urmeaza mazarea, fasolea, cartofii si varza, mai fierbem ciorba alte 15min
  4. Oprim focul si punem frunzele de patrunjel si telina. Frunzele pot fi puse intregi si scoase la servire sau tocate

Ciorba de legume



  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Ciorba de legume este o ciorba delicioasa si usor de facut. Denumirea te indeamna sa mananci ciorba de legume doar vara, este un preparat pe care il poti consuma tot timpul anului, datorita legumelor proaspete pe care le gasesti in piata sau in supermarket. Este plina de vitamine si te incarca de energie pentru intreaga zi.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Legumele se spala si se curata de coaja, dupa ce au fot spalate se taie cubulete mici, in afara de cartofi, cartofii ii taiem cubulete ceva mai mari
  2. Intr-o oala punem putin ulei si calim prima data radacinoasele, morcovul, patrunjelul, telina si ceapa, turnam apa fierbinte si lasam la fiert vreo 15min, potrivim ciorba de sare si piper dupa gust
  3. Urmeaza mazarea, fasolea, cartofii si varza, mai fierbem ciorba alte 15min
  4. Oprim focul si punem frunzele de patrunjel si telina. Frunzele pot fi puse intregi si scoase la servire sau tocate

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Ciorbe

Newsletter

Fii la curent cu noutatile