Ciorba de peste cu crutoane

Ciorbe 1389 Ultima actualizare: Oct 16, 2019 Creat: Oct 10, 2019
  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 30min
  • Timp de gatit: 2h 30min
  • Dificultate: Mediu
Tiparire

La aceasta reteta minunata de ciorba de peste nu prea am cu ce sa ma laud, decat cu faptul ca ma asez la masa si savurez cea mai buna, cea mai delicioasa ciorba de peste pregatita de sotul meu.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru prima parte-baza pentru ciorba
  • Ingrediente pentru a doua parte

Mod de preparare

  1. Pentru a pregati prima parte, baza pentru ciorba, punem apa la fiert cu legumele taiate grosier si pestele de talie mica
  2. Se lasa fiert pana cand carnea cade de pe oase
  3. Se strecoara ciorba printr-o sita deasa
  4. In a doua parte se pune baza pentru ciorba intr-o oala si se completeaza cu apa in functie de cata ciorba vrem sa avem la final
  5. Se pun din nou legumele proaspete, morcov, patrunjel radacina, telina, ardei si cartofi( cartofii se pun mai spre final) de data asta taiate cubulete
  6. Condimentam ciorba cu sare si piper dupa gust, punem cimbrul si frunza de dafin si lasam la fiert
  7. Cand legumele sunt aproape fierte se pune pestele taiat in bucati potrivite pentru ciorba si se mai fierbe 10min
  8. Se opreste focul si se pun frunze de patrunje si telina tocate sau intregi cum va place

Ciorba de peste cu crutoane



  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 30min
  • Timp de gatit: 2h 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Mediu

La aceasta reteta minunata de ciorba de peste nu prea am cu ce sa ma laud, decat cu faptul ca ma asez la masa si savurez cea mai buna, cea mai delicioasa ciorba de peste pregatita de sotul meu.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pentru a pregati prima parte, baza pentru ciorba, punem apa la fiert cu legumele taiate grosier si pestele de talie mica
  2. Se lasa fiert pana cand carnea cade de pe oase
  3. Se strecoara ciorba printr-o sita deasa
  4. In a doua parte se pune baza pentru ciorba intr-o oala si se completeaza cu apa in functie de cata ciorba vrem sa avem la final
  5. Se pun din nou legumele proaspete, morcov, patrunjel radacina, telina, ardei si cartofi( cartofii se pun mai spre final) de data asta taiate cubulete
  6. Condimentam ciorba cu sare si piper dupa gust, punem cimbrul si frunza de dafin si lasam la fiert
  7. Cand legumele sunt aproape fierte se pune pestele taiat in bucati potrivite pentru ciorba si se mai fierbe 10min
  8. Se opreste focul si se pun frunze de patrunje si telina tocate sau intregi cum va place

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Ciorbe

Newsletter

Fii la curent cu noutatile