Ciorba de peste

Ciorbe 2805 Ultima actualizare: Jan 09, 2020 Creat: Jan 09, 2020
  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 2h 30min
  • Dificultate: Mediu
Tiparire

Un preparat mai mult decat delicios, ciorba de peste este una dintre ciorbele noastre preferate. La acest preparat bucatar este sotul meu, deoarece se pricepe mai bine decat mine cand vine vorba de retete pe baza de peste. In timp ce Cristi este la bucatarie, incerc pe cat posibil sa imi gasesc orice altceva de facut, nu de alta dar pentru o ciorba gustoasa de peste ai nevoie de timp, iar timpul trece greu atunci cand pofta e mai mare decat rabdarea. 

Ingrediente

  • Ingrediente pentru prima parte-baza pentru ciorba
  • Ingrediente pentru a doua parte a ciorbei

Mod de preparare

  1. Baza pentru ciorba-prima parte, se pune apa la fiert impreuna cu legumele taiate grosier si pestele de talie mica
  2. Se lasa fiert pana cand carnea cade de pe oase
  3. Ciorba se strecoara printr-o sita deasa
  4. Intr-o oala mai mare se pune baza pentru ciorba si se completeaza cu apa in functie de cata ciorba vrem sa avem la final
  5. Se pun la fiert legumele proaspete, taiate cubulete potrivite pentru ciorba, morcov, patrunjel radacina, telina, ardei si cartofi( cartofii se pun mai spre final)
  6. Cand ciorba a inceput sa fiarba se pune sare , piper dupa gust, cimbru si frunza de dafin
  7. Cand legumele sunt aproape fierte se pune pestele, si se mai fierbe 6-7min
  8. Se opreste focul si se pun frunzele de patrunjel tocate sau intregi cum va place

Ciorba de peste



  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 2h 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Mediu

Un preparat mai mult decat delicios, ciorba de peste este una dintre ciorbele noastre preferate. La acest preparat bucatar este sotul meu, deoarece se pricepe mai bine decat mine cand vine vorba de retete pe baza de peste. In timp ce Cristi este la bucatarie, incerc pe cat posibil sa imi gasesc orice altceva de facut, nu de alta dar pentru o ciorba gustoasa de peste ai nevoie de timp, iar timpul trece greu atunci cand pofta e mai mare decat rabdarea. 

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Baza pentru ciorba-prima parte, se pune apa la fiert impreuna cu legumele taiate grosier si pestele de talie mica
  2. Se lasa fiert pana cand carnea cade de pe oase
  3. Ciorba se strecoara printr-o sita deasa
  4. Intr-o oala mai mare se pune baza pentru ciorba si se completeaza cu apa in functie de cata ciorba vrem sa avem la final
  5. Se pun la fiert legumele proaspete, taiate cubulete potrivite pentru ciorba, morcov, patrunjel radacina, telina, ardei si cartofi( cartofii se pun mai spre final)
  6. Cand ciorba a inceput sa fiarba se pune sare , piper dupa gust, cimbru si frunza de dafin
  7. Cand legumele sunt aproape fierte se pune pestele, si se mai fierbe 6-7min
  8. Se opreste focul si se pun frunzele de patrunjel tocate sau intregi cum va place

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Ciorbe

Newsletter

Fii la curent cu noutatile