Ciorba de legume cu smantana si orez

Ciorbe 937 Ultima actualizare: May 22, 2020 Creat: May 22, 2020
  • Portii: 5 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 30min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Ciorba de legume cu smantana si orez o reteta extrem de usor de gatit. Un preparat pe care il putem consuma tot timpul anului dar mai cu seama vara cand vrem sa mancam ceva usor. Este o ciorba usoara si gustoasa care poate fi servita si cu smantana daca va plac ciorbele putin mai consistente.

Pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Ceapa, morcovul, patrunjelul radacina si telina se taie cubulete si se calesc in ulei pentru 3-4min
  2. Se adauga apa fierbinte, frunza de dafin si se lasa la fiert pentru 15min, se potriveste de sare si piper apoi se adauga gulia cubulete, ardeiul capia sau ardeiul gras cubulete si rosiile feliate si se mai fierbe aprox 15min
  3. Orezul se fierbe separat in apa cu putina sare, se strecoara apoi se trece sub un jet de apa rece si se pune impreuna cu smantana in ciorba
  4. Frunzele de patrunjel tocate se pot pune la fiert in ultimele minute sau la servire in farfurie

Ciorba de legume cu smantana si orez



  • Portii: 5 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Ciorba de legume cu smantana si orez o reteta extrem de usor de gatit. Un preparat pe care il putem consuma tot timpul anului dar mai cu seama vara cand vrem sa mancam ceva usor. Este o ciorba usoara si gustoasa care poate fi servita si cu smantana daca va plac ciorbele putin mai consistente.

Pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Ceapa, morcovul, patrunjelul radacina si telina se taie cubulete si se calesc in ulei pentru 3-4min
  2. Se adauga apa fierbinte, frunza de dafin si se lasa la fiert pentru 15min, se potriveste de sare si piper apoi se adauga gulia cubulete, ardeiul capia sau ardeiul gras cubulete si rosiile feliate si se mai fierbe aprox 15min
  3. Orezul se fierbe separat in apa cu putina sare, se strecoara apoi se trece sub un jet de apa rece si se pune impreuna cu smantana in ciorba
  4. Frunzele de patrunjel tocate se pot pune la fiert in ultimele minute sau la servire in farfurie

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Ciorbe

Newsletter

Fii la curent cu noutatile