- Portii: 10
- Timp de preparare: 15min
- Timp de gatit: 1h 30min
- Dificultate:
Usor
Tiparire
Nelipsite din bucataria traditionala romaneasca, ciorbele de orice fel sunt cele mai iubite preparate la noi in tara. Reteta pentru ciorba de legume cu costite de porc nu este o reteta complicata si nu necesita multa indemanare. Ciorbele si supele sunt foarte sanatoase, au multe vitamine daca folosesti legume din plin. Aceasta ciorba de porc este hranitoare si merge perfect indiferent de anotimp.
Spor la lucru si pofta buna!
Ingrediente
Mod de preparare
- Intr-o oala mai mare punem 2-3 linguri de ulei, calim ceapa, morcovul si patrunjelul pentru 2-3min, la foc potrivit
- Adaugam oasele de porc si mai calim pana cand carnea se albeste putin, turnam apa fierbinte si lasam la fiert la foc potrivit 1h, timp in care daca este nevoie spumam ciorba, dupa ce nu se mai formeaza spuma adaugam bulionul sau sucul de rosii, frunza de dafin, sarea si piperul
- Conopida, mazarea, fasolea pastai si ardeiul gras se pun la fiert in ultimele15-20min
- Frunzele de telina, marar si leustean se pun intregi la fiert pentru 2-3min si se scot inainte de servire, frunzele de patrunjel tocat se pun in bolul pentru ciorba
Ciorba de legume cu costite de porc
- Portii: 10
- Timp de preparare: 15min
- Timp de gatit: 1h 30min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Nelipsite din bucataria traditionala romaneasca, ciorbele de orice fel sunt cele mai iubite preparate la noi in tara. Reteta pentru ciorba de legume cu costite de porc nu este o reteta complicata si nu necesita multa indemanare. Ciorbele si supele sunt foarte sanatoase, au multe vitamine daca folosesti legume din plin. Aceasta ciorba de porc este hranitoare si merge perfect indiferent de anotimp.
Spor la lucru si pofta buna!
Ingrediente
Mod de preparare
- Intr-o oala mai mare punem 2-3 linguri de ulei, calim ceapa, morcovul si patrunjelul pentru 2-3min, la foc potrivit
- Adaugam oasele de porc si mai calim pana cand carnea se albeste putin, turnam apa fierbinte si lasam la fiert la foc potrivit 1h, timp in care daca este nevoie spumam ciorba, dupa ce nu se mai formeaza spuma adaugam bulionul sau sucul de rosii, frunza de dafin, sarea si piperul
- Conopida, mazarea, fasolea pastai si ardeiul gras se pun la fiert in ultimele15-20min
- Frunzele de telina, marar si leustean se pun intregi la fiert pentru 2-3min si se scot inainte de servire, frunzele de patrunjel tocat se pun in bolul pentru ciorba
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Ciorbe