Ciorba de dovlecei cu smantana si iaurt

Ciorbe 9567 Ultima actualizare: Oct 30, 2022 Creat: Jun 12, 2022
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 35min
  • Dificultate: Usor
Vizualizare
Tiparire

Ciorba de dovlecei cu smantana si iaurt, reteta simpla cu ingredinte la indemana pentru o ciorba usor de preparat, dreasa cu smantana si iaurt servita rece sau fierbinte alaturi de cateva crutoane pregatite in casa pentru un pranz rapid si delicios. Recomand si reteta de Ciorba de gulii cu smantana si marar, reteta simpla

Ingrediente

  • Ingrediente pentru ciorba
  • Pentru servire

Mod de preparare

  1. Pentru inceput am pregatiti zarzavaturile, morcovii, patrunjelul radacina, telina si ceapa le-am taiat in cubulete mici
  2. Intr-o oala mai incapatoare am pus uleiul la incins, peste ulei am pus ceapa, morcovul, patrunjelul si telina. Am calit legumele timp de 3min la foc potrivit
  3. Peste legumele calite am turnat 2L de apa fierbinte, am lasat la fiert timp de 5min apoi am pus cartofii taiati in cubulete potrivite pentru ciorba si ardeiul capia taiat in cubulete mici
  4. Cand ciorba a inceput sa fiarba am pus sare si piper dupa gust
  5. Dovleceii decojiti si taiati in cubulete ceva mai maricele i-am pus la final in ultimele 5min
  6. Am oprit focul si am pregatit amestecul din smantana si iaurt, intr-un vas am amestecat iaurtul si smantana apoi am turnat treptat 3 polonice de ciorba fierbinte, amestecul obtinut l-am turnat in oala cu ciorba si am amestecat bine de cateva ori

Ciorba de dovlecei cu smantana si iaurt



  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 35min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Ciorba de dovlecei cu smantana si iaurt, reteta simpla cu ingredinte la indemana pentru o ciorba usor de preparat, dreasa cu smantana si iaurt servita rece sau fierbinte alaturi de cateva crutoane pregatite in casa pentru un pranz rapid si delicios. Recomand si reteta de Ciorba de gulii cu smantana si marar, reteta simpla

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pentru inceput am pregatiti zarzavaturile, morcovii, patrunjelul radacina, telina si ceapa le-am taiat in cubulete mici
  2. Intr-o oala mai incapatoare am pus uleiul la incins, peste ulei am pus ceapa, morcovul, patrunjelul si telina. Am calit legumele timp de 3min la foc potrivit
  3. Peste legumele calite am turnat 2L de apa fierbinte, am lasat la fiert timp de 5min apoi am pus cartofii taiati in cubulete potrivite pentru ciorba si ardeiul capia taiat in cubulete mici
  4. Cand ciorba a inceput sa fiarba am pus sare si piper dupa gust
  5. Dovleceii decojiti si taiati in cubulete ceva mai maricele i-am pus la final in ultimele 5min
  6. Am oprit focul si am pregatit amestecul din smantana si iaurt, intr-un vas am amestecat iaurtul si smantana apoi am turnat treptat 3 polonice de ciorba fierbinte, amestecul obtinut l-am turnat in oala cu ciorba si am amestecat bine de cateva ori

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Ciorbe

Newsletter

Fii la curent cu noutatile