Ciorba ardeneleasca de porc cu smantana si ardei iute

Ciorbe 3580 Ultima actualizare: Sep 02, 2020 Creat: Oct 10, 2019
  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 1h 30min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Minunata ciorba ardeneleasca de porc una dintre ciorbele mele preferate in special dupa sarbatorile de iarna, cand suntem satui de mancarurile satioase si pline de grasimi. Ciorba ardeleneasca de porc merge perfet in aceasta perioada, putin acrisoara si fara grasimi ne poate ajuta sa ne mai revenim putin din bumerangul preparatelor specifice sarbatorilor.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Carnea se taie cubulete de marime potrivita pentru ciorba
  2. Legumele taiate cubulete, ceapa, morcovul, telina, patrunjelul radacina si pastarnacul se calesc in putin ulei
  3. Se pune carnea taiata la calit cateva minute pana se albeste putin
  4. Turnam apa fierbinte in functie de cata ciorba dorim sa avem la final si lasam la fiert
  5. Cand ciorba a inceput sa fiarba luam spuma si punem condimentele, sarea, piperul, frunza de dafin si cimbrul
  6. Lasam ciorba la fiert pentru 1h la foc potrivit
  7. In ultimele 20min se pun la fiert in ciorba, ardeiul tocat, rosiile tocate, cartofii taiati cubulete, mazarea si fasolea
  8. Oprim focul si punem frunzele de telina, marar, patrunjel si leustean intregi si le scoatem inainte de servire

Ciorba ardeneleasca de porc cu smantana si ardei iute



  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 1h 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Minunata ciorba ardeneleasca de porc una dintre ciorbele mele preferate in special dupa sarbatorile de iarna, cand suntem satui de mancarurile satioase si pline de grasimi. Ciorba ardeleneasca de porc merge perfet in aceasta perioada, putin acrisoara si fara grasimi ne poate ajuta sa ne mai revenim putin din bumerangul preparatelor specifice sarbatorilor.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Carnea se taie cubulete de marime potrivita pentru ciorba
  2. Legumele taiate cubulete, ceapa, morcovul, telina, patrunjelul radacina si pastarnacul se calesc in putin ulei
  3. Se pune carnea taiata la calit cateva minute pana se albeste putin
  4. Turnam apa fierbinte in functie de cata ciorba dorim sa avem la final si lasam la fiert
  5. Cand ciorba a inceput sa fiarba luam spuma si punem condimentele, sarea, piperul, frunza de dafin si cimbrul
  6. Lasam ciorba la fiert pentru 1h la foc potrivit
  7. In ultimele 20min se pun la fiert in ciorba, ardeiul tocat, rosiile tocate, cartofii taiati cubulete, mazarea si fasolea
  8. Oprim focul si punem frunzele de telina, marar, patrunjel si leustean intregi si le scoatem inainte de servire

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Ciorbe

Newsletter

Fii la curent cu noutatile