Ciorba ardeneleasca cu afumatura si leustean

Ciorbe 1348 Ultima actualizare: Mar 27, 2020 Creat: Oct 10, 2019
  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 35min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Ciorba ardeneleasca cu afumatura si leustean, o pregatesc mai mult iarna, deoarece este o ciorba satioasa, bogata in calorii. Dreasa cu smantana din belsug, este o ciorba excelenta cu un gust minunat de afumatura si leustean, servita cu ardei iute, este greu de refuzat intr-o zi geroasa de iarna cand ai nevoie de o mancare calda si bine pregatita.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se da un clocot la afumatura, aproximativ 5-7 min
  2. Se calesc legumele, ceapa, morcovul, telina si patrunjelul taiate cubulete. se aduga apa in functie de cata ciorba doriti sa aveti la final
  3. Cand apa a inceput sa fiarba se pun cartofii taiati cubulete, afumatura, ardeiul gras tocat, frunza de dafin, se lasa fiert si se potriveste de sare si piper
  4. Cand ciorba este gata se opreste focul si se pun frunzele de leustean si marar, intregi sau tocate cum va place
  5. Smantana se pune in farfurie

Ciorba ardeneleasca cu afumatura si leustean



  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 35min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Ciorba ardeneleasca cu afumatura si leustean, o pregatesc mai mult iarna, deoarece este o ciorba satioasa, bogata in calorii. Dreasa cu smantana din belsug, este o ciorba excelenta cu un gust minunat de afumatura si leustean, servita cu ardei iute, este greu de refuzat intr-o zi geroasa de iarna cand ai nevoie de o mancare calda si bine pregatita.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se da un clocot la afumatura, aproximativ 5-7 min
  2. Se calesc legumele, ceapa, morcovul, telina si patrunjelul taiate cubulete. se aduga apa in functie de cata ciorba doriti sa aveti la final
  3. Cand apa a inceput sa fiarba se pun cartofii taiati cubulete, afumatura, ardeiul gras tocat, frunza de dafin, se lasa fiert si se potriveste de sare si piper
  4. Cand ciorba este gata se opreste focul si se pun frunzele de leustean si marar, intregi sau tocate cum va place
  5. Smantana se pune in farfurie

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Ciorbe

Newsletter

Fii la curent cu noutatile