Ceafa de porc in sos de ceapa, tocanita de porc reteta simpla

Porc 38172 Ultima actualizare: Jun 17, 2021 Creat: Sep 16, 2020
  • Portii: 3
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 60min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Ceafa de porc in sos de ceapa este o alta reteta simpla si rapida de mancare satioasa cu carne de porc. Puteti inlocui ceafa de porc cu pulpa de porc iese la fel de buna si de gustoasa, ceapa da dulceata iar usturoiul pus la sfarsit aroma care se potriveste perfect cu acest fel de mancare usor de pregatit si fara mari batai de cap. 

Spor la gatit si pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Carnea de porc se taie cubulete nu foarte mici
  2. Intr-o tigaie cu peretii mai inalti sau intr-o cratita se pune uleiul la incalzit, adaugam carnea
  3. Calim carnea la foc mic pana cand se albeste putin, punem frunza de dafin, ceapa tocata sau feliata si mai calim 2-3min, pana cand aceasta se inmoaie putin
  4. Condimentam cu sare si piper, adaugam si condimentul pentru carne apoi turnam supa de legume, pentru inceput punem 500ml de supa si pastram restul pentru mai tarziu, acoperim tigaia/cratita cu capac si lasam la fiert la foc potrivit
  5. Ceafa de porc ar trebui sa fie gata in aprox 60min, timp in care daca este necesar adaugati si restul(150ml) de supa de legume
  6. Punem usturoiul tocat, acoperim cu capac si lasam sa stea cateva minute bune inainte de servire

Ceafa de porc in sos de ceapa, tocanita de porc reteta simpla



  • Portii: 3
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 60min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Ceafa de porc in sos de ceapa este o alta reteta simpla si rapida de mancare satioasa cu carne de porc. Puteti inlocui ceafa de porc cu pulpa de porc iese la fel de buna si de gustoasa, ceapa da dulceata iar usturoiul pus la sfarsit aroma care se potriveste perfect cu acest fel de mancare usor de pregatit si fara mari batai de cap. 

Spor la gatit si pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Carnea de porc se taie cubulete nu foarte mici
  2. Intr-o tigaie cu peretii mai inalti sau intr-o cratita se pune uleiul la incalzit, adaugam carnea
  3. Calim carnea la foc mic pana cand se albeste putin, punem frunza de dafin, ceapa tocata sau feliata si mai calim 2-3min, pana cand aceasta se inmoaie putin
  4. Condimentam cu sare si piper, adaugam si condimentul pentru carne apoi turnam supa de legume, pentru inceput punem 500ml de supa si pastram restul pentru mai tarziu, acoperim tigaia/cratita cu capac si lasam la fiert la foc potrivit
  5. Ceafa de porc ar trebui sa fie gata in aprox 60min, timp in care daca este necesar adaugati si restul(150ml) de supa de legume
  6. Punem usturoiul tocat, acoperim cu capac si lasam sa stea cateva minute bune inainte de servire

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile