Carnaciori fara membrana din carne de porc

Porc 1237 Ultima actualizare: Apr 28, 2020 Creat: Apr 28, 2020
  • Portii: 5 Persoane
  • Timp de preparare: 12h
  • Timp de gatit: 15min
  • Dificultate: Greu
Tiparire

Carnaciori din carne de porc, o reteta deosebita de carnaciori facuti in casa fara membrana, apreciata de toata familia. O varianta mai usoara si foarte usor de realizat. Serviti cu mustar si  cartofi prajiti sau cu o salata simpla de rosii sunt perfecti pentru un pranz copios.

Pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se macina carnea cat mai marunt, eu am folosit sita cu gauri mici si se amesteca cu condimentele enumerate mai sus, se framanta aprox 15min
  2. Se taie o bucata de folie alimentara aprox 20cm, se pune o lingura si jumatate de carne la marginea foliei, lasati un spatiu de cel putin doua degete ca sa puteti pune folia peste carne, se ruleaza, apoi capetele foliei se rasucesc cat mai strans, in sens opus una fata de cealalta (vezi poza din galerie)
  3. Carnaciorii astfel impachetati se pun pe o tava si se tin la frigider pana a doua zi
  4. A doua zi, se scot carnaciorii din folie, taiati capetii foliei cu foarfeca se desfac mai usor asa, si se prajesc in ulei pana cand se rumenesc usor pe fiecare parte

Carnaciori fara membrana din carne de porc



  • Portii: 5 Persoane
  • Timp de preparare: 12h
  • Timp de gatit: 15min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Greu

Carnaciori din carne de porc, o reteta deosebita de carnaciori facuti in casa fara membrana, apreciata de toata familia. O varianta mai usoara si foarte usor de realizat. Serviti cu mustar si  cartofi prajiti sau cu o salata simpla de rosii sunt perfecti pentru un pranz copios.

Pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se macina carnea cat mai marunt, eu am folosit sita cu gauri mici si se amesteca cu condimentele enumerate mai sus, se framanta aprox 15min
  2. Se taie o bucata de folie alimentara aprox 20cm, se pune o lingura si jumatate de carne la marginea foliei, lasati un spatiu de cel putin doua degete ca sa puteti pune folia peste carne, se ruleaza, apoi capetele foliei se rasucesc cat mai strans, in sens opus una fata de cealalta (vezi poza din galerie)
  3. Carnaciorii astfel impachetati se pun pe o tava si se tin la frigider pana a doua zi
  4. A doua zi, se scot carnaciorii din folie, taiati capetii foliei cu foarfeca se desfac mai usor asa, si se prajesc in ulei pana cand se rumenesc usor pe fiecare parte

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile