Reteta simpla si clasica pentru burger. Chifteaua pentru burgeri din carne de vita tocata. Un burger de vita este simplu de facut mai ales daca aveti carne de vita proaspata si de buna calitate. Pe langa carne puteti pune cam tot ce doriti. Varianta mea este clasica si am ales sa pun salata verde, cascaval, rosii, maioneza, ceapa rosie si castraveti murati. Dupa ce ati pus carnea pe gratarul incins ar fi indicat sa nu o intoarceti cel putin 2min pana se formeza o crusta usor rumena. Pentru o chiftea rumena si suculenta gatirea nu ar trebui sa dureze mai mult de 2-3min pe fiecare parte, gatirea in exces duce la intarirea carnii. Pentru formarea chiftelelor pentru burger eu folosesc o presa speciala care ma ajuta mult la formarea perfect rotunda a burgerilor.
Reteta simpla si clasica pentru burger. Chifteaua pentru burgeri din carne de vita tocata. Un burger de vita este simplu de facut mai ales daca aveti carne de vita proaspata si de buna calitate. Pe langa carne puteti pune cam tot ce doriti. Varianta mea este clasica si am ales sa pun salata verde, cascaval, rosii, maioneza, ceapa rosie si castraveti murati. Dupa ce ati pus carnea pe gratarul incins ar fi indicat sa nu o intoarceti cel putin 2min pana se formeza o crusta usor rumena. Pentru o chiftea rumena si suculenta gatirea nu ar trebui sa dureze mai mult de 2-3min pe fiecare parte, gatirea in exces duce la intarirea carnii. Pentru formarea chiftelelor pentru burger eu folosesc o presa speciala care ma ajuta mult la formarea perfect rotunda a burgerilor.
Fii la curent cu noutatile