Briose pizza-aperitiv cu branza si sunca

Porc 26138 Ultima actualizare: Dec 18, 2021 Creat: Dec 03, 2021
  • Portii: 12
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 40min
  • Dificultate: Usor
Vizualizare
Tiparire

Briose pizza sau briose aperitiv cu sunca, branza si ardei. O reteta simpla de briose sarate pentru diferite evenimete, pachetelul de la scoala sau cand vrem sa pregatim ceva rapid pentru cina din ingrediente simple. Pentru aceasta reteta de briose aveti nevoie de o tava pentru briose si 12 forme din silicon pentru briose.

Spor la treaba si pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se preincalzeste cuptorul la 180°C, selectati programul caldura sus-jos la cuptorul electric
  2. Ardeiul se spala, se curata de cotor si se taie in cubulete mici, sunca se taie in cubulete mici la fel procedam si cu branza
  3. Intr-un vas se pun ingredientele lichide, ouale, laptele si uleiul de masline, compozitia se amesteca cu un tel apoi se adauga parmezanul razuit, praful de copt si faina, sare, piper si oregano se pune dupa gust. Compozitia se amesteca pana cand nu mai prezinta cocoloase si devine ca o crema mai groasa
  4. La final se pune sunca, ardeiul si branza taiate cubulete, se amesteca de cateva bine de cateva ori, apoi cu o lingura, compozitia pentru briose se repartizeaza in mod egal in formele de silicon pentru briose
  5. Briosele aperitiv se coc 40min la 180°C

Briose pizza-aperitiv cu branza si sunca



  • Portii: 12
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 40min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Briose pizza sau briose aperitiv cu sunca, branza si ardei. O reteta simpla de briose sarate pentru diferite evenimete, pachetelul de la scoala sau cand vrem sa pregatim ceva rapid pentru cina din ingrediente simple. Pentru aceasta reteta de briose aveti nevoie de o tava pentru briose si 12 forme din silicon pentru briose.

Spor la treaba si pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se preincalzeste cuptorul la 180°C, selectati programul caldura sus-jos la cuptorul electric
  2. Ardeiul se spala, se curata de cotor si se taie in cubulete mici, sunca se taie in cubulete mici la fel procedam si cu branza
  3. Intr-un vas se pun ingredientele lichide, ouale, laptele si uleiul de masline, compozitia se amesteca cu un tel apoi se adauga parmezanul razuit, praful de copt si faina, sare, piper si oregano se pune dupa gust. Compozitia se amesteca pana cand nu mai prezinta cocoloase si devine ca o crema mai groasa
  4. La final se pune sunca, ardeiul si branza taiate cubulete, se amesteca de cateva bine de cateva ori, apoi cu o lingura, compozitia pentru briose se repartizeaza in mod egal in formele de silicon pentru briose
  5. Briosele aperitiv se coc 40min la 180°C

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Porc

Newsletter

Fii la curent cu noutatile