Baghete la cuptor cu branza, unt si usturoi

Paine 2193 Ultima actualizare: Sep 30, 2024 Creat: Jul 26, 2023
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 15min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Bagheta la cuptor cu branza, unt si usturoi, este o reteta cat se poate de simpla pentru o gustare calda, rapida si gustoasa, se prepara intr-un timp foarte scurt din cateva ingrediente la indemana. La crema de branza cu unt, puteti folosi si alt tip de branza, mozzarella, cascaval, sau branza telemea. Pentru aceasta reteta simpla de gustare calda puteti folosi si felii de paine mai veche vor iesi la fel de bune si de gustoase.

Pofta buna si spor la lucru!

Ingrediente

  • Ingrediente pentru bagheta la cuptor

Mod de preparare

  1. Pentru inceput se pregateste o crema din unt, branza cheddar data pe razatoarea cu gauri mici, usturoi presat si verdeata tocata
  2. In tava mare de la cuptor acoperita in prealabil cu hartie de copt se pune bagheta taiata in jumatati egale, feliile de bagheta se ung cu crema obtinuta din unt, branza, verdeata si usturoi
  3. Bagheta cu branza si usturoi se tine la cuptor 10-15min, in cuptorul preincalzit la 220°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie

Baghete la cuptor cu branza, unt si usturoi



  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 15min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Bagheta la cuptor cu branza, unt si usturoi, este o reteta cat se poate de simpla pentru o gustare calda, rapida si gustoasa, se prepara intr-un timp foarte scurt din cateva ingrediente la indemana. La crema de branza cu unt, puteti folosi si alt tip de branza, mozzarella, cascaval, sau branza telemea. Pentru aceasta reteta simpla de gustare calda puteti folosi si felii de paine mai veche vor iesi la fel de bune si de gustoase.

Pofta buna si spor la lucru!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pentru inceput se pregateste o crema din unt, branza cheddar data pe razatoarea cu gauri mici, usturoi presat si verdeata tocata
  2. In tava mare de la cuptor acoperita in prealabil cu hartie de copt se pune bagheta taiata in jumatati egale, feliile de bagheta se ung cu crema obtinuta din unt, branza, verdeata si usturoi
  3. Bagheta cu branza si usturoi se tine la cuptor 10-15min, in cuptorul preincalzit la 220°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Paine

Newsletter

Fii la curent cu noutatile