Tarta cu branza de vaci si caise

Desert 865 Ultima actualizare: Jul 26, 2020 Creat: Jul 02, 2020
  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 50min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Tarta cu branza de vaci si caise este tarta mea preferata, o pregatesc in special vara deoarece pot folosi fructe proaspete de sezon. Caisele pot fi inlocuite cu piersici, nectarine, visine sau cirese. Este un desert aromat, se face repede si poate fi tinut la frigider pana a doua zi. La fel de buna si aromata este si aceasta reteta de Tarta cu branza dulce si sos de zmeura

Savurati cu placere!

Ingrediente

  • Ingrediente pentru aluatul de tarta
  • Ingrediente pentru compozitia de branza
  • In plus

Mod de preparare

  1. Incalzim cuptorul la 170°C
  2. Intr-un vas pentru framantare se pun ingredientele pentru tarta, nu conteaza ordinea si se framanta impreuna cu untul rece taiat cubulete ceva mai mici pana cand aluatul pentru tarta este omogen si poate fi lucrat usor, apoi il modelam sub forma unei bilute
  3. Pe planul de lucru presaram faina, punem aluatul presaram faina si peste aluat si il intindem cu sucitorul intr-o forma rotunda, am folosit o tava pentru tarta cu diametrul de 30x3,5cm
  4. Intepam aluatul cu furculita din loc in loc si il punem la cuptor pentru zece minute, la cuptorul electric prima treapta de jos
  5. Dupa 10min scoatem tava de la cuptor si pregatim compozitia de branza
  6. Branza de vaci Delaco este o branza mai cremoasa si poate fi amestecata foarte usor cu furculita sau lingura fara sa fie necesar sa folositi mixerul. Branza se amesteca, cu ouale si zaharul cateva minute pana cand compozitia devine usor fluida apoi se toarna peste aluatul de tarta se repartizeaza pe toata suprafata tavii si se pun caisele feliate deasupra
  7. Tarta cu branza de vaci se coace 50min la 180°C, cuptor preincalzit

Tarta cu branza de vaci si caise



  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 50min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Tarta cu branza de vaci si caise este tarta mea preferata, o pregatesc in special vara deoarece pot folosi fructe proaspete de sezon. Caisele pot fi inlocuite cu piersici, nectarine, visine sau cirese. Este un desert aromat, se face repede si poate fi tinut la frigider pana a doua zi. La fel de buna si aromata este si aceasta reteta de Tarta cu branza dulce si sos de zmeura

Savurati cu placere!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Incalzim cuptorul la 170°C
  2. Intr-un vas pentru framantare se pun ingredientele pentru tarta, nu conteaza ordinea si se framanta impreuna cu untul rece taiat cubulete ceva mai mici pana cand aluatul pentru tarta este omogen si poate fi lucrat usor, apoi il modelam sub forma unei bilute
  3. Pe planul de lucru presaram faina, punem aluatul presaram faina si peste aluat si il intindem cu sucitorul intr-o forma rotunda, am folosit o tava pentru tarta cu diametrul de 30x3,5cm
  4. Intepam aluatul cu furculita din loc in loc si il punem la cuptor pentru zece minute, la cuptorul electric prima treapta de jos
  5. Dupa 10min scoatem tava de la cuptor si pregatim compozitia de branza
  6. Branza de vaci Delaco este o branza mai cremoasa si poate fi amestecata foarte usor cu furculita sau lingura fara sa fie necesar sa folositi mixerul. Branza se amesteca, cu ouale si zaharul cateva minute pana cand compozitia devine usor fluida apoi se toarna peste aluatul de tarta se repartizeaza pe toata suprafata tavii si se pun caisele feliate deasupra
  7. Tarta cu branza de vaci se coace 50min la 180°C, cuptor preincalzit

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Desert

Newsletter

Fii la curent cu noutatile