Reteta de supa crema crema de conopida cu smantana si branza cheddar. Cum se face supa crema? Supa crema de conopida poate fi pregatita indiferent de anotimp, se prepara extrem de usor fara sa necesite abilitati speciale in bucatarie. Sugestie de servire, verdeata la alegere, frunze de ceapa verde, putin ulei de masline si crutoane.
Se pregatesc ingredientele pentru supa crema de conopida cu smantana si branza cheddar Conopida se spala si se desface in buchetele, cartofii spalati si decojiti se taie in cubulete, ceapa decojita si spalata se taie in cubulete iar usturoiul se feliaza subtire
Intr-o oala pentru supa se pune untul la topit, se adauga ceapa, usturoiul si putina sare Legumele se lasa la calit la foc potrivit cateva minute sau pana cand se inmoaie putin
Peste legumele calite se pun cartofii si conopida, se toarna 1,5 litri apa
Supa se lasa la fiert 25-30min la foc potrivit sau pana cand cartofii sunt fierti
Dupa acest timp se ia oala de pe foc si cu ajutorul unui blender se paseaza legumele pana cand se obtine o textura omogena
Se pune din nou supa pe foc si se adauga branza cheddar data pe razatoarea cu gauri mari, se toarna smantana pentru gatit si se adauga si cele doua lingurite de mustar clasic
Supa crema de conopida se mai tine pe foc 10min, timp in care se pune sare si piper dupa gust
Pentru o textura fina cand supa crema de conopida este gata se mai poate pasa pentru 2-3min
Supa crema de conopida cu smantana si branza cheddar - reteta video
Portii: 6
Timp de preparare: 15min
Timp de gatit: 30min
Calorii: -
Dificultate:
Usor
Reteta de supa crema crema de conopida cu smantana si branza cheddar. Cum se face supa crema? Supa crema de conopida poate fi pregatita indiferent de anotimp, se prepara extrem de usor fara sa necesite abilitati speciale in bucatarie. Sugestie de servire, verdeata la alegere, frunze de ceapa verde, putin ulei de masline si crutoane.
Se pregatesc ingredientele pentru supa crema de conopida cu smantana si branza cheddar Conopida se spala si se desface in buchetele, cartofii spalati si decojiti se taie in cubulete, ceapa decojita si spalata se taie in cubulete iar usturoiul se feliaza subtire
Intr-o oala pentru supa se pune untul la topit, se adauga ceapa, usturoiul si putina sare Legumele se lasa la calit la foc potrivit cateva minute sau pana cand se inmoaie putin
Peste legumele calite se pun cartofii si conopida, se toarna 1,5 litri apa
Supa se lasa la fiert 25-30min la foc potrivit sau pana cand cartofii sunt fierti
Dupa acest timp se ia oala de pe foc si cu ajutorul unui blender se paseaza legumele pana cand se obtine o textura omogena
Se pune din nou supa pe foc si se adauga branza cheddar data pe razatoarea cu gauri mari, se toarna smantana pentru gatit si se adauga si cele doua lingurite de mustar clasic
Supa crema de conopida se mai tine pe foc 10min, timp in care se pune sare si piper dupa gust
Pentru o textura fina cand supa crema de conopida este gata se mai poate pasa pentru 2-3min