Supa crema de conopida cu smantana si branza cheddar - reteta video

Supe 343 Ultima actualizare: Jan 22, 2025 Creat: Nov 09, 2024
  • Portii: 6
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 30min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de supa crema crema de conopida cu smantana si branza cheddar. Cum se face supa crema? Supa crema de conopida poate fi pregatita indiferent de anotimp, se prepara extrem de usor fara sa necesite abilitati speciale in bucatarie. Sugestie de servire, verdeata la alegere, frunze de ceapa verde, putin ulei de masline si crutoane.

Recomand si reteta de supa crema de dovleac copt, reteta aici:Supa crema de dovleac copt

Reteta video.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se pregatesc ingredientele pentru supa crema de conopida cu smantana si branza cheddar Conopida se spala si se desface in buchetele, cartofii spalati si decojiti se taie in cubulete, ceapa decojita si spalata se taie in cubulete iar usturoiul se feliaza subtire
  2. Intr-o oala pentru supa se pune untul la topit, se adauga ceapa, usturoiul si putina sare Legumele se lasa la calit la foc potrivit cateva minute sau pana cand se inmoaie putin
  3. Peste legumele calite se pun cartofii si conopida, se toarna 1,5 litri apa
  4. Supa se lasa la fiert 25-30min la foc potrivit sau pana cand cartofii sunt fierti
  5. Dupa acest timp se ia oala de pe foc si cu ajutorul unui blender se paseaza legumele pana cand se obtine o textura omogena
  6. Se pune din nou supa pe foc si se adauga branza cheddar data pe razatoarea cu gauri mari, se toarna smantana pentru gatit si se adauga si cele doua lingurite de mustar clasic
  7. Supa crema de conopida se mai tine pe foc 10min, timp in care se pune sare si piper dupa gust
  8. Pentru o textura fina cand supa crema de conopida este gata se mai poate pasa pentru 2-3min

Supa crema de conopida cu smantana si branza cheddar - reteta video



  • Portii: 6
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de supa crema crema de conopida cu smantana si branza cheddar. Cum se face supa crema? Supa crema de conopida poate fi pregatita indiferent de anotimp, se prepara extrem de usor fara sa necesite abilitati speciale in bucatarie. Sugestie de servire, verdeata la alegere, frunze de ceapa verde, putin ulei de masline si crutoane.

Recomand si reteta de supa crema de dovleac copt, reteta aici:Supa crema de dovleac copt

Reteta video.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se pregatesc ingredientele pentru supa crema de conopida cu smantana si branza cheddar Conopida se spala si se desface in buchetele, cartofii spalati si decojiti se taie in cubulete, ceapa decojita si spalata se taie in cubulete iar usturoiul se feliaza subtire
  2. Intr-o oala pentru supa se pune untul la topit, se adauga ceapa, usturoiul si putina sare Legumele se lasa la calit la foc potrivit cateva minute sau pana cand se inmoaie putin
  3. Peste legumele calite se pun cartofii si conopida, se toarna 1,5 litri apa
  4. Supa se lasa la fiert 25-30min la foc potrivit sau pana cand cartofii sunt fierti
  5. Dupa acest timp se ia oala de pe foc si cu ajutorul unui blender se paseaza legumele pana cand se obtine o textura omogena
  6. Se pune din nou supa pe foc si se adauga branza cheddar data pe razatoarea cu gauri mari, se toarna smantana pentru gatit si se adauga si cele doua lingurite de mustar clasic
  7. Supa crema de conopida se mai tine pe foc 10min, timp in care se pune sare si piper dupa gust
  8. Pentru o textura fina cand supa crema de conopida este gata se mai poate pasa pentru 2-3min

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Supe

Newsletter

Fii la curent cu noutatile