Salata de sfecla rosie cu branza telemea

Salate 4716 Ultima actualizare: Jul 29, 2023 Creat: Oct 23, 2022
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 1h 20min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Salata de sfecla rosie cu branza telemea si mustar, este o salata gustoasa si se prepara usor din cateva ingrediente la indemana. Pentru aceasta salata puteti folosi branza telemea, branza feta sau branza cu mucegai. Mustar simplu, dulce sau picant, mustar de Dijon ori mustar cu hrean, dupa preferinte. Salata de sfecla rosie poate fi servita ca atare cu paine prajita sau pe post de garnitura la diferite fripturi. Recomand si reteta de Salata de conopida cu ardei copt sau reteta de Salata de fasole boabe cu ridichi si ceapa rosie

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Sfecla rosie se spala sub jet de apa rece pana cand apa ramane curata, apoi se pune la fiert
  2. Cand sfecla rosie este fiarta se scoate pe o farfurie si se lasa la racit. Dupa racire se decojeste si se taie in cubulete mici
  3. Separat intr-un vas mai mic se pune ceapa taiata in felii subtiri, peste ceapa se adauga restul de ingrediente, ulei de masline, otet, zahar, mustar, sare si piper dupa gust. Compozitia se lasa sa stea cateva minute bune pana cand ceapa se inmoaie putin, apoi se toarna peste sfecla rosie
  4. Branza telemea rupta in bucati mici sau data pe razatoarea cu gauri mari se pune deasupra impreuna cu frunzele de patrunjel sau marar
  5. Salata de sfecla rosie cu branza telemea se lasa sa stea cel putin 10-15min inainte de servire

Salata de sfecla rosie cu branza telemea



  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 1h 20min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Salata de sfecla rosie cu branza telemea si mustar, este o salata gustoasa si se prepara usor din cateva ingrediente la indemana. Pentru aceasta salata puteti folosi branza telemea, branza feta sau branza cu mucegai. Mustar simplu, dulce sau picant, mustar de Dijon ori mustar cu hrean, dupa preferinte. Salata de sfecla rosie poate fi servita ca atare cu paine prajita sau pe post de garnitura la diferite fripturi. Recomand si reteta de Salata de conopida cu ardei copt sau reteta de Salata de fasole boabe cu ridichi si ceapa rosie

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Sfecla rosie se spala sub jet de apa rece pana cand apa ramane curata, apoi se pune la fiert
  2. Cand sfecla rosie este fiarta se scoate pe o farfurie si se lasa la racit. Dupa racire se decojeste si se taie in cubulete mici
  3. Separat intr-un vas mai mic se pune ceapa taiata in felii subtiri, peste ceapa se adauga restul de ingrediente, ulei de masline, otet, zahar, mustar, sare si piper dupa gust. Compozitia se lasa sa stea cateva minute bune pana cand ceapa se inmoaie putin, apoi se toarna peste sfecla rosie
  4. Branza telemea rupta in bucati mici sau data pe razatoarea cu gauri mari se pune deasupra impreuna cu frunzele de patrunjel sau marar
  5. Salata de sfecla rosie cu branza telemea se lasa sa stea cel putin 10-15min inainte de servire

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Salate

Newsletter

Fii la curent cu noutatile