- Portii: 3
- Timp de preparare: 15min
- Timp de gatit: 20min
- Dificultate:
Usor
Tiparire
Salata de conopida cu crema de branza si iaurt, o reteta simpla si rapida de salata aperitiv sau crema tartinabila cu usturoi si ulei de masline. Aceasta salata de conopida poate fi servita cu paine prajita sau nachos. Ideala pentru cina, alaturi de cateva rosii bine coapte sau la aperitiv. Recomand si aceasta reteta de Salata de conopida cu usturoi si maioneza
Mod de preparare
- Se preincalzeste cuptorul la 220°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
- Se desface conopida in bucati cat mai egale, se spala sub jet de apa rece apoi se lasa la scurs
- Intr-un vas se pun bucatile de conopida, peste conopida se toarna uleiul de masline, se pune ceapa si usturoiul granulat si se amesteca bine de cateva ori
- Conopida se pune in tava mare de la cuptor acoperita in prealabil cu hartie de copt, apoi se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20-25min. Dupa acest timp se scoate tava din cuptor si se lasa la racit
- In vasul de la robot se pun bucatile de conopida, usturoiul, crema de branza si iaurtul grecesc, sare si piper se pune dupa gust. Ingredientele pentru salata de conopida se macina la robot pana cand devin ca o pasta mai groasa, apoi se asaza in vase mai mici
- La servire peste salata de conopida se presara putin ulei de masline, fulgi de chili si codite tocate de ceapa verde
Salata de conopida cu branza si iaurt
- Portii: 3
- Timp de preparare: 15min
- Timp de gatit: 20min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Salata de conopida cu crema de branza si iaurt, o reteta simpla si rapida de salata aperitiv sau crema tartinabila cu usturoi si ulei de masline. Aceasta salata de conopida poate fi servita cu paine prajita sau nachos. Ideala pentru cina, alaturi de cateva rosii bine coapte sau la aperitiv. Recomand si aceasta reteta de Salata de conopida cu usturoi si maioneza
Ingrediente
Mod de preparare
- Se preincalzeste cuptorul la 220°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
- Se desface conopida in bucati cat mai egale, se spala sub jet de apa rece apoi se lasa la scurs
- Intr-un vas se pun bucatile de conopida, peste conopida se toarna uleiul de masline, se pune ceapa si usturoiul granulat si se amesteca bine de cateva ori
- Conopida se pune in tava mare de la cuptor acoperita in prealabil cu hartie de copt, apoi se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20-25min. Dupa acest timp se scoate tava din cuptor si se lasa la racit
- In vasul de la robot se pun bucatile de conopida, usturoiul, crema de branza si iaurtul grecesc, sare si piper se pune dupa gust. Ingredientele pentru salata de conopida se macina la robot pana cand devin ca o pasta mai groasa, apoi se asaza in vase mai mici
- La servire peste salata de conopida se presara putin ulei de masline, fulgi de chili si codite tocate de ceapa verde
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Salate