Salata de conopida cu usturoi si maioneza

Salate 1745 Ultima actualizare: Nov 03, 2020 Creat: Oct 25, 2019
  • Portii: 8 Persoane
  • Timp de preparare: 5min
  • Timp de gatit: 8min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de salata de conopida cu maioneza si usturoi este o reteta simpla, rapida si foarte usor de pregatit. Gasim conopida tot anul asa ca o putem pregati indiferent de anotimp. Salata de conopida se poate face doar cu maioneza sau doar cu iaurt sau cu ambele depinde cum va place. Daca preferati salata cu iaurt alegeti un iaurt mai gras cum ar fi de exemplu iaurtul grecesc. Usturoiul poate fi inlocuit cu ceapa in functie de preferinte. Spor la treaba!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se spala, se curata conopida de frunze si se desface in bucati
  2. Se pune apa la fiert, cand apa a inceput sa fiarba se pune conopida impreuna cu 1 lingurita de sare, se fierbe aproximativ 10-15min
  3. Conopida fiarta se pune intr-o strecuratoare si se lasa cateva minute bune la racit
  4. Tocam conopida cu furculita, sau cu telul pentru piure, condimentam cu sare si piper dupa gust, punem maioneza si ornam salata cu frunze de ceapa verde.
  5. Salata de conopida se serveste rece

Salata de conopida cu usturoi si maioneza



  • Portii: 8 Persoane
  • Timp de preparare: 5min
  • Timp de gatit: 8min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de salata de conopida cu maioneza si usturoi este o reteta simpla, rapida si foarte usor de pregatit. Gasim conopida tot anul asa ca o putem pregati indiferent de anotimp. Salata de conopida se poate face doar cu maioneza sau doar cu iaurt sau cu ambele depinde cum va place. Daca preferati salata cu iaurt alegeti un iaurt mai gras cum ar fi de exemplu iaurtul grecesc. Usturoiul poate fi inlocuit cu ceapa in functie de preferinte. Spor la treaba!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se spala, se curata conopida de frunze si se desface in bucati
  2. Se pune apa la fiert, cand apa a inceput sa fiarba se pune conopida impreuna cu 1 lingurita de sare, se fierbe aproximativ 10-15min
  3. Conopida fiarta se pune intr-o strecuratoare si se lasa cateva minute bune la racit
  4. Tocam conopida cu furculita, sau cu telul pentru piure, condimentam cu sare si piper dupa gust, punem maioneza si ornam salata cu frunze de ceapa verde.
  5. Salata de conopida se serveste rece

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Salate

Newsletter

Fii la curent cu noutatile