Pasta de naut cu ceapa si mustar

Fara carne 3709 Ultima actualizare: Jul 29, 2023 Creat: Jul 22, 2023
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 20min
  • Dificultate: Usor
Vizualizare
Tiparire

Reteta fara carne, reteta de pasta de naut cu ceapa si mustar, crema aperitiv cu naut din conserva. Aceasta pasta sau crema aperitiv cu naut este delicioasa si se prepara foarte repede, o reteta simpla, rapida si ieftina, ideala pentru micul dejun sau servita la aperitiv intr-o zi festiva.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru pasta de naut
  • Pentru decor
  • Pentru servire

Mod de preparare

  1. Ceapa decojita si spalata in prealabil se taie in patru, apoi se pune intr-un vas mic de yena, se presara sare si se stropeste cu putin ulei de masline. Se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 200°C pentru 20min, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
  2. Intre timp nautul din conserva se spala cu ajutorul unei site dese, nautul se tine sub jet de apa rece pana cand apa devine limpede apoi se lasa la scurs
  3. Cu ajutorul unui robot sau blender vertical se paseaza nautul, ceapa coapta si restul de ingrediente pentru pasta de naut. La final trebuie sa obtinem o pasta fina tartinabila
  4. Pana la servire, pasta de naut cu ceapa si mustar se pastreaza la frigider intr-un recipient cu capac, la servire, se presara putina boia de ardei dulce, ulei de masline si cateva masline

Pasta de naut cu ceapa si mustar



  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 20min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta fara carne, reteta de pasta de naut cu ceapa si mustar, crema aperitiv cu naut din conserva. Aceasta pasta sau crema aperitiv cu naut este delicioasa si se prepara foarte repede, o reteta simpla, rapida si ieftina, ideala pentru micul dejun sau servita la aperitiv intr-o zi festiva.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Ceapa decojita si spalata in prealabil se taie in patru, apoi se pune intr-un vas mic de yena, se presara sare si se stropeste cu putin ulei de masline. Se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 200°C pentru 20min, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
  2. Intre timp nautul din conserva se spala cu ajutorul unei site dese, nautul se tine sub jet de apa rece pana cand apa devine limpede apoi se lasa la scurs
  3. Cu ajutorul unui robot sau blender vertical se paseaza nautul, ceapa coapta si restul de ingrediente pentru pasta de naut. La final trebuie sa obtinem o pasta fina tartinabila
  4. Pana la servire, pasta de naut cu ceapa si mustar se pastreaza la frigider intr-un recipient cu capac, la servire, se presara putina boia de ardei dulce, ulei de masline si cateva masline

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Fara carne

Newsletter

Fii la curent cu noutatile