Reteta fara carne, reteta de pasta de naut cu ceapa si mustar, crema aperitiv cu naut din conserva. Aceasta pasta sau crema aperitiv cu naut este delicioasa si se prepara foarte repede, o reteta simpla, rapida si ieftina, ideala pentru micul dejun sau servita la aperitiv intr-o zi festiva.
Mod de preparare
- Ceapa decojita si spalata in prealabil se taie in patru, apoi se pune intr-un vas mic de yena, se presara sare si se stropeste cu putin ulei de masline. Se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 200°C pentru 20min, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
- Intre timp nautul din conserva se spala cu ajutorul unei site dese, nautul se tine sub jet de apa rece pana cand apa devine limpede apoi se lasa la scurs
- Cu ajutorul unui robot sau blender vertical se paseaza nautul, ceapa coapta si restul de ingrediente pentru pasta de naut. La final trebuie sa obtinem o pasta fina tartinabila
- Pana la servire, pasta de naut cu ceapa si mustar se pastreaza la frigider intr-un recipient cu capac, la servire, se presara putina boia de ardei dulce, ulei de masline si cateva masline
Pasta de naut cu ceapa si mustar
- Portii: 4
- Timp de preparare: 10min
- Timp de gatit: 20min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Reteta fara carne, reteta de pasta de naut cu ceapa si mustar, crema aperitiv cu naut din conserva. Aceasta pasta sau crema aperitiv cu naut este delicioasa si se prepara foarte repede, o reteta simpla, rapida si ieftina, ideala pentru micul dejun sau servita la aperitiv intr-o zi festiva.
Ingrediente
Mod de preparare
- Ceapa decojita si spalata in prealabil se taie in patru, apoi se pune intr-un vas mic de yena, se presara sare si se stropeste cu putin ulei de masline. Se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 200°C pentru 20min, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
- Intre timp nautul din conserva se spala cu ajutorul unei site dese, nautul se tine sub jet de apa rece pana cand apa devine limpede apoi se lasa la scurs
- Cu ajutorul unui robot sau blender vertical se paseaza nautul, ceapa coapta si restul de ingrediente pentru pasta de naut. La final trebuie sa obtinem o pasta fina tartinabila
- Pana la servire, pasta de naut cu ceapa si mustar se pastreaza la frigider intr-un recipient cu capac, la servire, se presara putina boia de ardei dulce, ulei de masline si cateva masline
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Fara carne