Gogosi cu ricotta fara drojdie

Desert 789 Ultima actualizare: Jun 30, 2020 Creat: Jun 30, 2020
  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 15min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Ador deserturile cu ricotta, la fel de mult imi plac si aceste gogosi super pufoase si foarte usor de pregatit deoarece este o reteta fara drojdie. Toata treaba nu dureaza mai mult de 25 de minute, si te poti bucura de preparat absolut delicios. Din ingredientele de mai jos am obtinut 24 buc de gogosi cu ricotta. 

Savurati cu placere!

Ingrediente

  • In plus

Mod de preparare

  1. Cu ajutorul unei furculite vom amesteca branza ricotta impreuna cu ouale intregi, pana la omogenizare
  2. Adaugam zaharul, faina amestecata in prealabil cu praful de copt, zaharul vanilat si coaja de lamaie
  3. Compozitia iese ceva mai moale dar suficient de ferma ca sa puteti lucra cu ea
  4. Pentru prajirea gogosilor in baie de ulei vom folosi doua linguri, se ia jumatate de lingura din compozitie se da o forma cat de cat rotunda apoi cu a doua lingura se pun la prajit
  5. Folositi o tigaie adanca, cantitatea de ulei sa fie cam de 3 degete, foc mediu, daca uleiul este prea incins acestea se vor praji pe exterior iar in mijloc vor ramane crude
  6. Lasati gogosile la prajit pana cand se rumenesc frumos si apoi le scoateti pe servetele de hartie
  7. La final le tavaliti prin zahar pudra

Gogosi cu ricotta fara drojdie



  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 15min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Ador deserturile cu ricotta, la fel de mult imi plac si aceste gogosi super pufoase si foarte usor de pregatit deoarece este o reteta fara drojdie. Toata treaba nu dureaza mai mult de 25 de minute, si te poti bucura de preparat absolut delicios. Din ingredientele de mai jos am obtinut 24 buc de gogosi cu ricotta. 

Savurati cu placere!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Cu ajutorul unei furculite vom amesteca branza ricotta impreuna cu ouale intregi, pana la omogenizare
  2. Adaugam zaharul, faina amestecata in prealabil cu praful de copt, zaharul vanilat si coaja de lamaie
  3. Compozitia iese ceva mai moale dar suficient de ferma ca sa puteti lucra cu ea
  4. Pentru prajirea gogosilor in baie de ulei vom folosi doua linguri, se ia jumatate de lingura din compozitie se da o forma cat de cat rotunda apoi cu a doua lingura se pun la prajit
  5. Folositi o tigaie adanca, cantitatea de ulei sa fie cam de 3 degete, foc mediu, daca uleiul este prea incins acestea se vor praji pe exterior iar in mijloc vor ramane crude
  6. Lasati gogosile la prajit pana cand se rumenesc frumos si apoi le scoateti pe servetele de hartie
  7. La final le tavaliti prin zahar pudra

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Desert

Newsletter

Fii la curent cu noutatile