- Portii: 5
- Timp de preparare: 15min
- Timp de gatit: 20min
- Dificultate:
Usor
Tiparire
Gogosi pufoase cu lingura sau gogosi cu iaurt, un desert rapid, o reteta simpla si rapida de gogosi turnate, gata in 20min. Pudrate cu zahar sau servite cu gem, dulceata sau Nutella dupa preferinte sunt atat de bune incat greu le poti refuza. Cu ingrediente simple pe care sigur le aveti in casa puteti pregati o bunatate de gogosi simple si pufoase! Recomand si aceasta reteta simpla de Gogosi cu ricotta fara drojdie
Ingrediente
Mod de preparare
- Se pun ingredientele intr-un vas mai mare si se amesteca cu o lingura de lemn pana cand compozitia pentru gogosi devine omogena, aprox 2-3min, apoi se lasa la odihnit 10min, la temperatura camerei
- Uleiul se pune la incalzit intr-o craticioara mai mica
- Cu o lingura luam din compozitia pentru gogosi( lingura sa fie umpluta pe jumatate) si cu ajutorul unei lingurite, impingem aluatul in uleiul incins.
- Gogosile se prajesc la foc mediu spre mare, pana se rumenesc frumos pe fiecare parte, nu le scoateti din ulei imediat cum prind putina culoare ca vor ramane crude in interior, apoi se scot pe un platou acoperit in prealabil cu un prosop de hartie, se pudreaza cu zahar cat sunt inca calde.
Gogosi cu lingura, gogosi cu iaurt
- Portii: 5
- Timp de preparare: 15min
- Timp de gatit: 20min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Gogosi pufoase cu lingura sau gogosi cu iaurt, un desert rapid, o reteta simpla si rapida de gogosi turnate, gata in 20min. Pudrate cu zahar sau servite cu gem, dulceata sau Nutella dupa preferinte sunt atat de bune incat greu le poti refuza. Cu ingrediente simple pe care sigur le aveti in casa puteti pregati o bunatate de gogosi simple si pufoase! Recomand si aceasta reteta simpla de Gogosi cu ricotta fara drojdie
Ingrediente
Mod de preparare
- Se pun ingredientele intr-un vas mai mare si se amesteca cu o lingura de lemn pana cand compozitia pentru gogosi devine omogena, aprox 2-3min, apoi se lasa la odihnit 10min, la temperatura camerei
- Uleiul se pune la incalzit intr-o craticioara mai mica
- Cu o lingura luam din compozitia pentru gogosi( lingura sa fie umpluta pe jumatate) si cu ajutorul unei lingurite, impingem aluatul in uleiul incins.
- Gogosile se prajesc la foc mediu spre mare, pana se rumenesc frumos pe fiecare parte, nu le scoateti din ulei imediat cum prind putina culoare ca vor ramane crude in interior, apoi se scot pe un platou acoperit in prealabil cu un prosop de hartie, se pudreaza cu zahar cat sunt inca calde.
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Desert