Reteta de fasole verde scazuta, pastai cu rosii si usturoi, fasole aita, pastai scazute. Mancare rapida de fasole verde sotata la tigaie, gata in aprox 15min servita ca fel principal sau pe post de garnitura langa diferite fripturi sau carne la gratar.
Reteta video.
Ingrediente
Mod de preparare
Pentru inceput am pus apa la fiert in care am adaugat o lingurita de sare. Intre timp am pregatit ingredientele pentru reteta de fasole verde sotata la tigaie. Am spalat rosiile cherry si le-am taiat in felii mai grosute, am feliat usturoiul si am tocat frunzele de marar pe care le-am spalat in prealabil sub jet de apa rece
Cand apa a inceput sa fiarba, am pus fasolea pastai congelata si am lasat-o sa dea cateva clocote aprox 5min, dupa acest timp am strecurat fasolea oparita si am lasat-o la scurs
Cat timp fasolea verde a stat la scurs, am incalzit uleiul intr-o tigaie mai adanca si am calit usturoiul pentru cateva secunde, apoi am adaugat rosiile cherry
Am sotat rosiile pentru cateva minute la foc potrivit pana cand au inceput sa lase putina zeama timp in care am amestecat frecvent, sare si piper dupa gust, apoi am adaugat fasolea verde si mararul proaspat tocat
Am amestecat bine de cateva ori si am mai tinut mancarea pe foc pentru cateva minute, am acoperit tigaia cu capac si am lasat-o sa stea cateva minute bune inainte de servire
Fasole verde scazuta, pastai cu rosii si usturoi - reteta video
Portii: 2
Timp de preparare: 10min
Timp de gatit: 15min
Calorii: -
Dificultate:
Usor
Reteta de fasole verde scazuta, pastai cu rosii si usturoi, fasole aita, pastai scazute. Mancare rapida de fasole verde sotata la tigaie, gata in aprox 15min servita ca fel principal sau pe post de garnitura langa diferite fripturi sau carne la gratar.
Reteta video.
Ingrediente
Mod de preparare
Pentru inceput am pus apa la fiert in care am adaugat o lingurita de sare. Intre timp am pregatit ingredientele pentru reteta de fasole verde sotata la tigaie. Am spalat rosiile cherry si le-am taiat in felii mai grosute, am feliat usturoiul si am tocat frunzele de marar pe care le-am spalat in prealabil sub jet de apa rece
Cand apa a inceput sa fiarba, am pus fasolea pastai congelata si am lasat-o sa dea cateva clocote aprox 5min, dupa acest timp am strecurat fasolea oparita si am lasat-o la scurs
Cat timp fasolea verde a stat la scurs, am incalzit uleiul intr-o tigaie mai adanca si am calit usturoiul pentru cateva secunde, apoi am adaugat rosiile cherry
Am sotat rosiile pentru cateva minute la foc potrivit pana cand au inceput sa lase putina zeama timp in care am amestecat frecvent, sare si piper dupa gust, apoi am adaugat fasolea verde si mararul proaspat tocat
Am amestecat bine de cateva ori si am mai tinut mancarea pe foc pentru cateva minute, am acoperit tigaia cu capac si am lasat-o sa stea cateva minute bune inainte de servire