Dovlecei crispy la cuptor cu parmezan si usturoi

Fara carne 607 Ultima actualizare: Feb 11, 2024 Creat: Nov 18, 2023
  • Portii: 6
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 4
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Dovlecei crispy la cuptor cu parmezan si usturoi, ierburi aromatice si ulei de masline. O reteta simpla si rapida de dovlecei zucchini, copti si aromati, gustare rapida si delicioasa. Acesti dovlecei crispy pot se pot servi alaturi de diferite sosuri delicioase, dulci sau picante.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru dovlecei crispy

Mod de preparare

  1. Pentru inceput se preincalzeste cuptorul la 190°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
  2. Dovleceii spalati in prealabil se dau pe razatoarea cu gauri mari, apoi se amesteca cu restul de ingrediente. Compozitia pentru dovlecei crispy la cuptor se amesteca cu o furculita pentru a evita formarea de cocoloase
  3. Se acopera cu hartie de copt tava mare de la cuptor, hartia de copt se unge pe toata suprafata cu ulei de masline apoi se toarna compozitia pregatita in prealabil
  4. Se introduce tava la cuptor si se tine timp de 35-40min, dupa acest timp, se scoate de la cuptor si se lasa la racit, apoi se taie la dimensiunea si forma dorita cu un taietor pentru pizza sau cutit bine ascutit

Dovlecei crispy la cuptor cu parmezan si usturoi



  • Portii: 6
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 4
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Dovlecei crispy la cuptor cu parmezan si usturoi, ierburi aromatice si ulei de masline. O reteta simpla si rapida de dovlecei zucchini, copti si aromati, gustare rapida si delicioasa. Acesti dovlecei crispy pot se pot servi alaturi de diferite sosuri delicioase, dulci sau picante.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pentru inceput se preincalzeste cuptorul la 190°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
  2. Dovleceii spalati in prealabil se dau pe razatoarea cu gauri mari, apoi se amesteca cu restul de ingrediente. Compozitia pentru dovlecei crispy la cuptor se amesteca cu o furculita pentru a evita formarea de cocoloase
  3. Se acopera cu hartie de copt tava mare de la cuptor, hartia de copt se unge pe toata suprafata cu ulei de masline apoi se toarna compozitia pregatita in prealabil
  4. Se introduce tava la cuptor si se tine timp de 35-40min, dupa acest timp, se scoate de la cuptor si se lasa la racit, apoi se taie la dimensiunea si forma dorita cu un taietor pentru pizza sau cutit bine ascutit

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Fara carne

Newsletter

Fii la curent cu noutatile