Crema aperitiv cu peste afumat

Peste 3158 Ultima actualizare: Jan 05, 2024 Creat: Nov 27, 2022
  • Portii: 3
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 0min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Aperitiv cu peste afumat, crema de branza, usturoi, mustar si smantana. Crema aperitiv tartinabila pentru mesele festive ori de Sarbatori. Pentru aceasta reteta de crema aperitiv se pot folosi si alte ingrediente, in functie de preferintele fiecaruia, file de somon afumat ori alt peste file, ceapa, iaurt grecesc, mustar picant, de asemenea se poate folosi ca ingredient maioneza facuta in casa sau din comert. La modul de preparare regasiti doua variante de preparare, prima varianta se poate pregati atunci cand doriti sa ornati frumos, felii de castraveti, felii mici de paine prajita ori crackers, deoarece toate ingredientele sunt macinate iar crema aperitiv se poate pune in pos. A doua varianta si cea mai simpla, se poate pregati atunci cand doriti sa serviti crema aperitiv intr-un vas mic, alaturi de alte aperitive. Pentru un aspect mai placut, se pot folosi frunze de marar sau patrunjel, cozi de ceapa verde ori coaja de lamaie razuita fin.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Varianta 1. Se dezoseaza pestele si se curata de piele, apoi se pune in vasul de la robot impreuna cu crema de branza, smantana, mustarul si usturoiul feliat
  2. Ingredientele pentru crema aperitiv se macina cateva minute sau pana cand se obtine o crema fina
  3. Se scoate crema din vas si se pune zeama de lamaie si piper dupa gust
  4. Varianta 2. Se mixeaza crema de branza, smantana si mustarul pana cand se obtine o crema fina, apoi se adauga usturoiul presat, pestele afumat tocat marunt, zeama de lamaie si piper dupa gust

Crema aperitiv cu peste afumat



  • Portii: 3
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 0min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Aperitiv cu peste afumat, crema de branza, usturoi, mustar si smantana. Crema aperitiv tartinabila pentru mesele festive ori de Sarbatori. Pentru aceasta reteta de crema aperitiv se pot folosi si alte ingrediente, in functie de preferintele fiecaruia, file de somon afumat ori alt peste file, ceapa, iaurt grecesc, mustar picant, de asemenea se poate folosi ca ingredient maioneza facuta in casa sau din comert. La modul de preparare regasiti doua variante de preparare, prima varianta se poate pregati atunci cand doriti sa ornati frumos, felii de castraveti, felii mici de paine prajita ori crackers, deoarece toate ingredientele sunt macinate iar crema aperitiv se poate pune in pos. A doua varianta si cea mai simpla, se poate pregati atunci cand doriti sa serviti crema aperitiv intr-un vas mic, alaturi de alte aperitive. Pentru un aspect mai placut, se pot folosi frunze de marar sau patrunjel, cozi de ceapa verde ori coaja de lamaie razuita fin.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Varianta 1. Se dezoseaza pestele si se curata de piele, apoi se pune in vasul de la robot impreuna cu crema de branza, smantana, mustarul si usturoiul feliat
  2. Ingredientele pentru crema aperitiv se macina cateva minute sau pana cand se obtine o crema fina
  3. Se scoate crema din vas si se pune zeama de lamaie si piper dupa gust
  4. Varianta 2. Se mixeaza crema de branza, smantana si mustarul pana cand se obtine o crema fina, apoi se adauga usturoiul presat, pestele afumat tocat marunt, zeama de lamaie si piper dupa gust

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Peste

Newsletter

Fii la curent cu noutatile