Aperitiv cu peste afumat, crema de branza, usturoi, mustar si smantana. Crema aperitiv tartinabila pentru mesele festive ori de Sarbatori. Pentru aceasta reteta de crema aperitiv se pot folosi si alte ingrediente, in functie de preferintele fiecaruia, file de somon afumat ori alt peste file, ceapa, iaurt grecesc, mustar picant, de asemenea se poate folosi ca ingredient maioneza facuta in casa sau din comert. La modul de preparare regasiti doua variante de preparare, prima varianta se poate pregati atunci cand doriti sa ornati frumos, felii de castraveti, felii mici de paine prajita ori crackers, deoarece toate ingredientele sunt macinate iar crema aperitiv se poate pune in pos. A doua varianta si cea mai simpla, se poate pregati atunci cand doriti sa serviti crema aperitiv intr-un vas mic, alaturi de alte aperitive. Pentru un aspect mai placut, se pot folosi frunze de marar sau patrunjel, cozi de ceapa verde ori coaja de lamaie razuita fin.
Aperitiv cu peste afumat, crema de branza, usturoi, mustar si smantana. Crema aperitiv tartinabila pentru mesele festive ori de Sarbatori. Pentru aceasta reteta de crema aperitiv se pot folosi si alte ingrediente, in functie de preferintele fiecaruia, file de somon afumat ori alt peste file, ceapa, iaurt grecesc, mustar picant, de asemenea se poate folosi ca ingredient maioneza facuta in casa sau din comert. La modul de preparare regasiti doua variante de preparare, prima varianta se poate pregati atunci cand doriti sa ornati frumos, felii de castraveti, felii mici de paine prajita ori crackers, deoarece toate ingredientele sunt macinate iar crema aperitiv se poate pune in pos. A doua varianta si cea mai simpla, se poate pregati atunci cand doriti sa serviti crema aperitiv intr-un vas mic, alaturi de alte aperitive. Pentru un aspect mai placut, se pot folosi frunze de marar sau patrunjel, cozi de ceapa verde ori coaja de lamaie razuita fin.
Fii la curent cu noutatile